lördag 3 maj 2014

Läsarnas Val / Readers Choice! - Darling Diva Polish Slutty Pumpkin

Ni fick vänta en vecka för att få resultatet av förra omröstningen eftersom att förra lördagen ägnades åt andra lack, men idag kan jag berätta att lacket som  ni röstade fram förra gången var Darling Diva Polish Slutty Pumpkin.

Ett lack som jag har för mig finns en hel del delade meningar om. Även jag själv har varit lite kluven, men det är jag inte längre. Härmed fastslår jag att min ståndpunkt är att dom svarta glittren i det för övrigt härligt oranga lacket tillför något och är kul och inte tvärtom.

För Slutty Pumpkin som om någon missat detta är en referens till en av mina favoritserier How I Met Your Mother är ett vackert orange holo med svart glitter i. Det här är absolut rätt nyans av orange för att jag ska falla som en fura för det.

Det är lätt att applicera och jag har faktiskt inte mer än två lager på och tycker det täcker alldeles ypperligt. Ett lager av Digital Flash gick det åt också. Lacket är väl egentligen från en Halloween kollektion, men jag tycker det passar lite när som helst faktiskt.

Jaha, då får vi se vad ni tycker jag ska visa er nästa vecka. Omröstning som vanligt under bilderna.You had to wait a week to get the results of last poll since last Saturday was devoted to other polishes, but today I can tell you that the polish that you voted for last time was Darling Diva Polish Slutty Pumpkin.

A polish that I know people have a lot of different thoughts about. Even I myself have been a little ambivalent, but I'm not anymore. Hereby I state that my opinion is that the black glitters in the very beautiful orange polish adds something to it and is fun and not vice versa.

Slutty Pumpkin is if someone missed it a reference to one of my favorite TV-series How I Met Your Mother a beautiful orange holo with black glitter in. This is absolutely the right shade of orange for me. The kind that I always falls for.

It's easy to apply and I actually have only two layers on and think it covers just excellent. And a layer of Digital Flash as well.. The polish is from a Halloween collection, but I think it fits anytime if you feel like wearing it. 

Don't forgett to vote in this weeks poll. You know I need help to choose!

10 kommentarer :

 1. Återigen loggar jag ut istället för att klicka publicera... Gah! Vad jag skulle jag säga... Jo, jag har två versioner av det här och min önskan är att Carrie gör det utan de svarta glittren så man får bara det orangefärgade holot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle absolut inte ha något emot ett utan prickarna ;)

   Radera
 2. Jag gillar tyvärr inte de svarta glittren, tycker det skulle vara finare utan. Men jag älskar namnet!

  SvaraRadera
 3. Jag gillade detta, men hade kanske önskat att de svarta glittren var något mindre. Den orangea färgen är dock to die for!

  SvaraRadera
 4. I'm not sure about this one. I think I might have liked it more without the black :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. That is one of the reasons I like this polish. The fact that everybody have so much oppinions about it :)

   Radera
 5. Älskar reffen till HIMYM, det är en av mina favvoserier också! Superhärlig nyans!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!