tisdag 6 maj 2014

HM - Peach Me Soon

Sommaren närmar sig och i Juli fyller jag år och har även min födelsedagsmånad i vår Födelsedagsgrupp på Facebook. Jag insåg skamset häromdagen att jag inte ens använt alla lack som jag fick förra året från gruppen så nu är mitt mål att försöka använda alla innan min månad börjar.

Så dagens lack är ett av dom såklart. Ett lack som jag tyckte såg lite tråkigt ut i flaskan, men som var mycket trevligare på nageln än vad jag förväntat mig.

Lacket är HM Peach Me Soon ett mjukt aprikost krämlack. Lite ojämnt blir det vid applicering, men tre lager och topplack fixar till det hela. Torktiden var riktigt bra.

Det här lacket är kanske inte något jag kommer bära ofta på egen hand, men jag gillar det och sitter i skrivande stund och funderar på vilket mönster jag ska lägga över, för det här är ett toppenlack att ha som grund till stamping eller nailart.

Jag är tyvärr inte säker på om det finns att köpa eller inte, men givetvis så går det ju att få tag på liknande färger. Lämna gärna en kommentar med vilka lack som skulle kunna motsvara detta. 
Summer is approaching and July is my birthday month and also my birthday month in our Birthday Group on Facebook. I must admit and with shame that  I have not even used all the polish that I received last year from the group so now my goal is to try to use them all before my month starts.

So today's polish is one of them of course. A polish that I thought looked a little boring in the bottle, but that turned out much nicer on the nail than I expected.

The polish is HM Peach Me Soon a soft peachy cream polish. It gets a little uneven when you paint with it, but three coats and top coats fixes that. The drying time was really good.

This polish is perhaps not something I will wear often on it's own, but I like it and is right now  thinking about what pattern I should put over this. Because this is a perfect base for stamping or other nailarts.

Unfortunately, I'm not sure if this still is possible to buy at HM, but as with most of this kind of cremes there is probably something very similar available out there. Please leave a comment with the polish that could fit in to that.


12 kommentarer :

 1. Jag gillar att det ser så krämigt ut :) Väldigt fin färg också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det såg väldigt trevligt ut på naglarna måste jag säga.

   Radera
 2. I think it's a really nice colour, I like it :)

  SvaraRadera
 3. När jag var utomlands förra veckan köpet jag ett Sally Hansen-lack i ungefär samma färg. Jag gillar det skarpt, både din nyans och min! :)

  SvaraRadera
 4. Va svårt, jag vet inte vad jag tycker. Jag brukar gilla allt som drar mot orange, men det är något smutsigt i den här nyansen som inte lockar mig. Men det klär ändå dig på något vis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är lite dovare på något sätt, kanske det du inte gillar?

   Radera
 5. En av mina favoritfärger!! OPI´s Where did Suzi´s men go? är ganska likt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har ju jag! Kanske skulle plocka fram och testa.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!