onsdag 21 maj 2014

The Neverending Pile Challenge - GradientGradient går ju att variera i all oändlighet, men jag har liksom fastnat i glittergradients för tillfället så det tänker jag bjuda er på idag när temat är just gradients.

Dels för att det är smidigt och dels för att jag hittade två otestade lack varav ett glitter som skulle funka väldigt fint ihop liksom.

Lacken är HM Bella's Choice ett turkost krämlack och Shimmer Linna ett glitterlack med klar bas och sen späckat med mest silver och turkosa glitter, men även lite blått och rött.

Jag gjorde som jag brukar och använde mig av penseln i Linna flaskan för att dra ut lacket till en gradient. Fast först målade jag ju förstås på basen förstås. Över det här har jag också ett lager av Poshé.

Det här tycker jag blev en mycket lyckad kombination. Shimmer har jag inte använt mig så mycket av som märke än så länge, men dom jag har använt har varit grymt bra i formulan. Just Linna råkade bli felskickat till mig istället för ett annat Shimmer lack, men det blev ju en ovanligt lyckad felleverans.


Gradient is a kind of nailart that you could vary endlessly, but I have gotten stuck in glittergradients at the moment so that is what I have for you this day when the theme is: Gradient.

Partly because it is smooth to do and partly because I found two untested polishes which of one was a glitter that would work very well together as well.

The polishes are HM Bella 's Choice a turquoise creme and Shimmer Linna a glitter polish with clear base and then peppered with most silver and turquoise glitter, but also some blue and red.

I did as I usually do and used the brush in the Linna bottle to pull out the polish to a gradient. Though at first I painted the base color of course. Over this I also have a layer of Poshe.

I think this was a very successful combination. I have not used that many polishes from Shimmer so far, but the ones I 've used have been really good in the formula. Linna was actually a polish that I didn't buy. I had bought another Shimmer polish but this was send to me instead by mistake, an unusually successful misdelivery. And me and the shop owner cleared everything out without any trouble. 

12 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!