torsdag 15 maj 2014

Powder Perfect - Welcome To My Treehouse

Utskickat för recension.

Jag gillar Powder Perfect som märke och jag gillar färgen på Welcome To My Treehouse väldigt mycket. Även om jag nog tycker att den är något mer skogsgrön än vad som framkommer på mina bilder. Och så gillar jag namnet. Det får mig att tänka på Kalles Klätterträd av någon anledning. Om nu någon mer än jag vet vilket det barnprogrammet är förstås.

I beskrivningen står det att det ska vara ett krämlack, men jag tycker absolut att det är mer en crelly. Vid första lagret tänkte jag till och med jelly. Lite, lite knepigt att få det jämt faktiskt, men det är en fantastisk glans i lacket även utan topplack. Fast på bilderna har jag Poshé på.

Jag fick det att täcka helt ok på tre lager vilket är bättre än vad jag trott från början. Torktiden var helt ok.

Färgen beskrivs som Jade och det kan jag nog hålla med om. En jättefin grön ton. Det här är ju precis som lacket igår inte något unikt, men ändå ett ganska klassiskt grönt lack som jag inte tröttnar på.

Är man sugen på att prova på Powder Perfect hittar man dom hos Edgy Polish. 


Sent out for review.

I like Powder Perfect as a brand and I like the color on Welcome To My Treehouse very much. Although I probably think that it's something more forest green than what pictures show. And I like the name. It makes me think of an old children's program I used to watch about a boy that lay in his tree thinking about a girl he loved all day.

In the description it says that it should be a cream polish, but I definitely think it 's more a crelly. At the first layer I even thought jelly. A little bit tricky to get it even actually, but it's a fantastic shine in the polish even without topcoat. Though in the pictures I have Poshe on top.

I got it to cover quite ok on three layers which is better than what I originally thought. The drying time was quite ok.

The color is described as Jade and I can agree to that. A really nice green tone. This is of course just like the polish yesterday not unique, but still a pretty classic green shade that I do not get tired of.

You can find this and other polishes from Powder Perfect at Edgy Polish.


8 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!