torsdag 29 maj 2014

United In Grey - Stamping time!Idag har jag en ledig dag som borde ägnas åt att betala räkningar, städa och annat tråkigt. Istället sitter jag här och skriver inlägg. Nåja, jag lär väl inte komma undan dom andra sakerna, men man kan ju skjuta upp det lite grann i alla fall.

Idag tyckte jag att det var dags att bjuda på lite nailart. Ett av mina favoritlack när det kommer till grått är ett som jag inte ägt så länge, men tycker väldigt mycket om. Nämligen The clave från Powder Perfect.

Jag har lagt tre lager av det sen har jag använt mig av A-England Bridal Veil för att göra mönstret som kommer från en MoYou London platta som heter Time Traveller Back to the 70s 01.

Ni vet hur man ibland bara känner att fasiken vad bra det här blev och nästan har lite svårt att sluta titta ner på naglarn? Sådär kände jag när jag fick till det här. Allting klaffade liksom.

Det här är ju också dag tre av United In Grey temat och för er som läst tidigare inlägg så vet ni ju redan vad syftet är med temat. Idag vill jag ägna en stund åt tacksamhet. Tacksamhet för den fantastiska sjukvård vi faktiskt har i det här landet som gör sitt yttersta för de här patienterna. Den läkarvården och omtanken vi fått därifrån har varit och är suverän. Och när det väl är allvar då går det undan kan jag säga och inget lämnas åt slumpen.


Today I have a day off that should be devoted to paying bills, cleaning and otherwise boring things. Instead, I sit here and write posts. Oh well, I probably will have to do the other things later as well, but wait it bit with it doesn't exactly hurt.

Today, I thought it was time to offer a little nail art. One of my favorite polish when it comes to gray is one that I have not had that long, but like a lot. The polish is The clave from Powder Perfect.

I added three layers of that and I have been using A- England Bridal Veil to make the pattern that comes from a MoYou London plate called Time Traveller Back to the 70s 01.

You know how sometimes you feel like man how good this turned out and almost has a bit hard to stop looking down on your nails when you've done a nailart? I felt like that when I had finished this. Everything worked out so well.

This is of course also day three of the United In Grey theme and for those of you who have read previous posts, you know already what the purpose of the theme is. 

Today I want to take a moment of gratitude. Gratitude for the amazing health care we actually have in this country who do their utmost for these patients. The medical treatment and care we got from there has been and is supreme. And once something really serious is discovered things happens really fast. Theere is no time to waiste. and nothing is left to chance.


16 kommentarer :

 1. Såå vackert. Sorry för att jag varit dålig med att läsa och kommentera, men det har gått i ett för mig nu ett bra tag. Men nu är jag på G igen. Vilken underbar temavecka och en väldigt vacker manikyr. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är själv en väldigt dålig bloggläsare just nu så ursäkten är godtagen och alldeles förståbar!

   Radera
 2. Jättesnygg kombination! Efter att ha bott i Storbritannien i evigheter måste jag säga att jag "saknar" den svenska sjukvården eller i alla fall uppskattar den på ett annat sätt än vad jag gjorde innan. Nästan det enda sättet att få bra vård här är att ha privat sjukförsäkring. :o) Xx

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl sådär att man inte saknar något förrän man varit iväg från det ett tag. Jag tycker vi har det väldigt bra här.

   Radera
 3. Vilken snygg kombination! Gillar den verkligen!
  Det kan sägas mycket om sjukvården vi har här, jag är också av uppfattning att den funkar väldigt bra, iaf när man hittat rätt och landat i specialistvården. Däremot primärvården önskar jag kunde ha lite mer resurser att hinna med att verkligen ta hand om patienterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst behövs det mer resurser lite här och där och jag kan ju bara tala för den erfarenheten vi har, men jag är djupt tacksam för att jag bor i ett land med en sån förmån som vi ändå har med vår sjukvård.

   Radera
 4. Det värsta jag vet är folk som klagar på sjukvården i Sverige. De inser verkligen inte hur bra vi har det här som kan få snabb hjälp nästan gratis! Min mormor ligger inne med blodförgiftning just nu, och jag blir rörd när jag ser hur supergulliga personalen är mot henne. Heja Sveriges sjukvård!

  SvaraRadera
 5. Mycket snygg manikyr! Och äntligen har jag tid att få med ett inlägg på ditt superba tema, känns verkligen viktigt. Mycket roligt att höra lite positiva ord om vår sjukvård också. Trots mycket som kan förbättras ytterligare så är den ändå fantastisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart finns det mycket plats för förbättringar. Om inte minst personalmässigt. Mer personal så dom slipper känna sig stressade och inte ha tid för en extra liten stund med patienterna.

   Radera
 6. Åh den här manikyren var verkligen grymt snygg, älskart :)

  SvaraRadera
 7. Snygg stämpling! Väldigt fin manikyr!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!