måndag 26 maj 2014

The Neverending Pile Challenge - Untried Stamping Plates


Dagens tema i The Neverending Pile Challenge är otestad stamping platta. Enligt yngste grabben borde inte jag ens få titta på nya plattor med tanke på hur många jag har som inte är testade, men det är ju så vansinnigt kul att köpa nya! Just nu tycker jag faktiskt det är roligare än att köpa lack.

Så ni förstår kanske att jag hade en hel del att välja emellan. Ändå väljer jag en platta som dök ner i min brevlåda så sent som förra veckan.

Jag fick hem mina första Infinity plattor och just den här har nummer 55.

Eftersom hela den här utmaningen dessutom handlar om att använda den där högen av otestade lack så bestämde jag mig för det skrikgröna OPI Did it on 'em som bas. Jag har bara det här i en miniflaska. Vet inte om jag tycker det är synd eller inte. Älskar färgen, men formulan var så där. Skulle jag inte lagt mönster över hade jag nog haft fyra lager på, nu fick det räcka med tre.

Jag bestämde också att jag skulle göra en någorlunda ton i ton stämpling så det fick bli ett ännu grönare från Mundo De Uñas som färg till mönstret. Just att jag valde dom här färgerna gör att det inte syns speciellt tydligt att det faktiskt är ett ugglemönster som jag har på naglarna, men jag tycker inte att det gör något för jag gillar verkligen färgerna ihop och Infinity var en trevlig bekantskap. Ser fram emot att testa fler mönster.

Today's theme in The Neverending Pile Challenge is untested stamping plates. According to my youngest son I should not I even get to watch new plates online considering how many I have that not are used, but it's so insanely fun to buy new! Right now, I think actually it's more fun than buying polish.

So you see that I had a lot to choose from. Yet I choose a plate that I got in my mailbox just last week.

I got home my first Infinity plates and the one I used has number 55.

Because this whole challenge additionally is about using that pile of untested polishes I decided to have the untested bright green OPI Did it on 'em as a base. I only have this in a mini bottle. Don't know if I think it's a shame or not. Love the color, but the formula was not so fun. If I shouldn't have put a pattern over I probably would have landed with four layers, but now I stopped at three.

I also decided that I would do a reasonably tone on tone stamping so it had to be an even greener polish from Mundo De Uñas that should be the color for the design. Just because I chose these to colors you can't see very clear that the pattern is actually an owl that I have on my nails, but I don't think it does anything I really like the colors together and Infinity was a pleasant acquaintance. Looking forward to test more patterns.

6 kommentarer :

 1. Snyggt att färgerna gick lite ton i ton! Härlig och somrig manikyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar också när det är lite färgmatchning.

   Radera
 2. Haha, plattor kan man inte få för många av! Denna kombo var verkligen så fin, gillar den jättemycket. Har också varit sugen på infinity ett tag men drog mig för frakten blev så hög om man inte kom upp i 75..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var lite hög frakt, men suveräna plattor. Jag säger till om jag ska beställa fler gånger så kan vi dela på frakten.

   Radera
 3. Åååh har ju ff inte skaffat mig ngr plattor!!
  Hm, får bli snart kanske.....
  Snyggt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen roligt att hålla på med stamping. Klart bra terapi!

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!