lördag 30 mars 2013

Påsktema & Ert val / Easter theme & Readers Choise - Gradient

Förra veckan bad jag er rösta på vilken typ av nailart jag skulle göra denna lördagen som ju även är Påskafton.

Ställningen var länge väldigt jämn, men i slutet vann ändå Gradient som fick 42% av rösterna.

Nu är jag ju mitt i mitt mini tema Påsk också så självklart blev det påskfärger som fick utgöra grunden för denna gradient som också tillåter mig att gå ut i mörkret utan reflexväst!

En gradient som också fått mig att tänka på hur mycket tips jag har fått sista året sen jag dels startade min egen blogg och dels börjat läsa så många andra bloggar. Vilket tips? Jo, att vissa neonlack gör sig inte alls om man inte lägger dom över ett vitt baslack.

Det gäller absolut för Depend 035. Ett lack som jag köpte för riktigt länge sedan, men inte använt för att jag tyckte det var riktigt kasst faktiskt. Men, så testade jag över vitt och hoppsan vilken skillnad! Tyvärr så verkar detta inte vara kvar i deras standardsortiment.

Helt galet neongult lack skulle jag vilja säga. Återigen ett lack som äldste sonen satte upp händerna framför ansikten som skydd när jag visade..

Över detta har jag då för att få fram en gradient använt mig av Nail Pattern Boldness Flipping Out Hard ett lack som jag tror är i närmast en dupe till Floam. Jag har svampat på Flipping Out Hard och det gick faktiskt riktigt smidigt.

Själv tycker jag det här blev en helt galen och härlig manikyr som kan lysa upp den absolut tråkigaste dag. Och själv planerade jag att ha svarta kläder när vi ska åka på påsklunch hos min mamma om en stund. Jag lär ju ändå lysa upp rummet :) Jo, det är faktiskt så att jag har den här manikyren på mig just nu.

Till nästa vecka blir det lack som ni för rösta på igen. Tycker ni att jag ska ha fler omröstningar med nailart i framtiden?
Last week I asked you to vote on what type of nailart I would do this Saturday which of course is also Easter Eve.

It was very close between the options but in the end Gradient won with 42% of the votes.

Now I'm in the middle of my mini Easter theme too so obviously it was Easter colors that were the basis for this gradient, which also allows me to go out in the dark without reflective vest!

A gradient that also got me thinking about how much tips and how much I've learnd this last year since I first started my own blog, and started reading many other blogs. What tips am I thinking of? Well you know that sometimes you get dissapointed of some neons. They just don't pop up as much as you want them to. But the tips I've got from various blogs is to layer them over a white base.

That is very true when it comes to Depend 035.  A polish that I bought for a really long time ago, but did not use because I thought it was really shitty actually. But, then I tested it over white and whoops what a difference! Unfortunately, this does not seem to remain in their standard range.

Crazy neon yellow paint, I would say. Again a polish the oldest son put up his hands in front of his face for protection when I showed ..

Over the yellow neon I have made a gradient using Nail Pattern Boldness Flipping Out ​​Hard a polish which I think is almost a dupe for Floam. I have used a sponge to gradient Flipping Out ​​Hard and it actually went really smoothly.

Personally, I think this was a completely crazy and fun manicure that can light up the absolutely most boring day. And since I planned to wear black clothes when we are going  away on Easter lunch at my mother's later today I guess I will bright the room up anyway.  Well, the fact is that I have this manicure on me right now.

For next week it's polishes that you will vote on again for readers choice. Do you want me to have more weeks with nailart for you to vote on in the future?

14 kommentarer :

 1. Jättesnyggt, det var härliga, glada färger!

  SvaraRadera
 2. Underbar! Älskar färgerna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min familj var inte riktigt lika övertygade om den här manikyrens storhet. Dom fortsatte att sätta händerna för ansiktet så fort jag viftade med mina.

   Radera
 3. Åhh sååå läckert! Gillar det såååå mycket!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Japp, måste nog göra om det här till sommaren.

   Radera
 5. Riktigt snygg gradient. Smart drag att inte lägga så mycket glitter på tipparna när underlacket är så pass dominant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ville liksom inte förstöra effekten av neonet. Tycker det blev bra så här.

   Radera
 6. Läckert! :D Kan tänkta mig att det lyste i massor! Nail Pattern Boldness Flipping Out Hard kanske har lite mer grönt i sig än floam? Fast har bara floam så kan inte avgöra helt säkert. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske är lite grönare. Har ju inte bägge så det är svårt att jämföra.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!