onsdag 6 mars 2013

Grön Onsdag - Isadora Beetle Green

Jag känner att jag behöver beta av en del av lacken som jag har haft ett tag innan det dyker upp nya roliga i min brevlåda. Jo, jag vet jag skulle ju inte köpa något nytt förrän otestat listan var under 100, men innan dom nya lacken kommer hem är jag nog nästan där faktiskt!

Idag är det Vacker & Underbar Karin's Gröna Onsdag och den här veckan lyckades jag fixa till även ett grönt inlägg i form av Isadoras Beetle Green.

Vad ska jag säga, jag blir så himla trött på mig själv som låter skönheter som den här stå och damma! Det här lacket förtjänar faktiskt bättre än så. För mig är Isadora ett sånt där märke som när jag väl använder det får mig att komma ihåg hur himla bra märket är.

Formulan på det här var superbra. Lättapplicerad och suverän täckningsförmåga. Jag har två lager, men det kanske till och med skulle kunna gå att komma undan med ett lager. Torktiden var lite seg tyckte jag nog, men med lite Fast Forward på toppen funkar det ändå bra. Jag tillhör ju då dessutom dom som gillar Isadoras bredare pensel. Den passar mig perfekt.

Beetle Green är ett mycket vackert mörkt grönt eller kan det vara så att det ska kallas för tealfärgat lack som drar åt svart. Suveränt glänsande och snyggt på naglarna. Jag har ett lager Fast Forward över för säkerhets skull, men för glansen behövs det inte.

I feel that I need to use some of my untried before I get the polishes that I bought online Yes, I know I said that I wouldn't buy anything new until my untested list was below 100, but before the new ones arrive I'm probably almost there actually!

Today is Vacker & Underbar Karin's Green Wednesday and this week I managed to fix so I was able to participate in this event. 

What can I say, I'm so tired of myself! Why do I allow all these beauties such as this to just stand in my drawer collection dust! This polish deserves better than that. For me, Isadora is one of those brand that once I use it makes me remember how amazingly good the brand is.

The formula on this was super. Easy to apply and covers very good. I have two coats, but maybe it would even be possible to get away with one. The drying time was a bit slow, I thought, but with a little Fast Forward on top it's still perfectly ok. I belong to those who likes Isadoras wide brushes. It fits me perfectly.

Beetle Green is a very beautiful dark green, or maybe it should be called tealcolored polish that moves towards black. Supreme shiny and beautiful on the nails. I have a layer of Fast Forward over for safety's sake, but for the shine it wount be needed. 

26 kommentarer :

 1. Ett favvolack! Så galet snyggt :)

  SvaraRadera
 2. Jag fick hem mitt så sent som häromdagen. Måste användas å det snaraste, det är helt klart!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja, det är bara att lacka om hörru du!

   Radera
 3. Åh jag har letat efter detta, men hittar det inte. Älskar det verkligen, en underbar grön.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lova att hålla utkik! Om jag hittar ett i någon av affärerna här så ordnar jag ett till dig.

   Radera
 4. Sugen på att använda mitt på nytt, det är väldans vackert:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man känner sig verkligen fin i det här lacket.

   Radera
 5. Snyggt, påminner som sagt en del om Illamasquas Viridian =)

  SvaraRadera
 6. I love this green - and Beetle Green was actually my very first Isadora :)

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt fint! Lite sugen på det är jag allt, men jag har ju flera liknande redan... Gillar IsaDoras formula!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket bra formula. Kul med ett svenskt märke också tycker jag.

   Radera
 8. Snyggt lack, tycker den här färgen rent generellt passar dina händer bra också! :) Håller även om med om Isadoras penslar, passar mina händer perfekt. I min perfekta värld skulle ALLA lack ha den penseln. Fast det kanske inte skulle vara andras perfekta värld förstås. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag trivs ofantligt bra i den här typen av nyanser. Jag kan lätt leva i samma perfekta värld som dig :)

   Radera
 9. Svar
  1. Mm, det är ju det. Tänk att jag har haft det stående sen i höstas. Som att hitta en skatt nästan.

   Radera
 10. Det här är ett av mina favoriter ur Jewels of the Orient-kollektionen. Så snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En fantastisk kollektion måste jag säga. Många fina där.

   Radera
 11. Gillar!! Ska nog plocka fram mitt en dag :)

  SvaraRadera
 12. beautiful dark green color

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!