torsdag 21 mars 2013

Butter London British Racing Green

Bilden här under är ett av mina största lemmings i mitt liv och har varit så lääänge.

Bilden är lånad från http://www.cornwallclassiccarhire.co.uk/site/ourcars/details/mg-b-v8-roadster/

Alltså en MG modell B och i färgen British Racing Green och vad i hela friden har nu detta med nagellack att göra då?

Jo, i slutet av förra året så hade Nailmail Butter London som månadens märke och vad hittar jag där om inte ett lack som heter just British Racing Green. Jag var ju bara tvungen att ha det här lacket!

Sen är det faktiskt så att lacket i sig är väldigt vackert, nästan lika vackert som bilen och tänk vad bra när jag väl har min bil då har jag ju redan ett nagellack som passar till den. 

Lacket är mörkgrönt med ett diskret skimmer i sig. Ännu en sån där färg som jag känner mig hemma i. Det här är mitt första Butter London lack och det är både positivt och negativt. Jag gillar penseln och formulan var lagom tjock. Torktiden var bra, men det som jag inte gillade var att man fick vara väldigt försiktig när man målade. Att försöka rätta till något var ingen bra idé för då drog gärna penslen med sig allt lacket istället. Nåja efter lite övning kändes det som att det var ganska smidigt att måla med i alla fall. Två lager räcker för täckning. Över det här har jag ett lager med Poshé.

Nu är jag ju nyfiken på om ni har några lemmings förutom lack då förstås.

The car on the first picture is on of my biggest lemmings in my life and has been that for a looong time!


That is a MG model B and in the color British Racing Green, and what on earth does this have to do with nail polish then?

Well, at the end of last year Nailmail had Butter London as that month's brand and what do I find there among their polishes? A polish called British Racing Green. I just had to have this polish!

Then, the fact is that the lacquer itself is very beautiful, almost as beautiful as the car and my thoughts are that I am well prepared so that when I finally get my car I already have the perfect polish to match it with.

The polish is dark green with a subtle shimmer in it. Another one of those colors that I feel at home in. This is my first Butter London lacquer and it is both positively and negatively. I like the brush and the formula was a good one. Drying time was good, but I didn't like that you had to be very careful when applying it. If i tried to correct something the brush took the already applied polish with it as well. But after a little practice, it felt like it was pretty easy to paint with, anyway. Two layers is enough for coverage. Over this, I have a stock of Poshé.

Now, I'm curious if you have any lemmings in your life that is except polishes of course.


25 kommentarer :

 1. Well, if you cannot have the car - at least you can wear to color ;)
  My lemming is Jaguar E - preferably the red one ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exactly! Oh, a Jaguar wouldn't hurt either :)

   Radera
 2. Åh, det där är min drömbil och har varit det i flera år. Den är så fin. Lacket likaså. Det vill jag ha, fast jag vill ha bilen mer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är så så fin, jag ska ha en någon gång. Som tur är så är min man inne på samma linje.

   Radera
 3. Åhh, fin bil!!
  Jag har en lemming på en Honda Black Widow eller liknande. Drömmer innerst inne om att glida runt på en riktigt snygg hoj, svart och kromad. Tänk att fota nagellacken med den som bakgrund... *drömmer lite*
  Men jag har ju inte ens ett mc-kort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar säga till mina barn att när jag blir stor ska jag ta MC kort. Dom har börjat ifrågasätta när jag tänkte bli stor!

   Radera
 4. Vackert lack och vacker bil:)

  SvaraRadera
 5. Fint lack och fin bil! :-)

  I bilväg har jag några lemmings. En BMW M3 E30 från slutet av 90talet... Men det förblir en dröm. De är på utdöende...Och de som finns kvar säljs inte längre, folk håller hårt i dem :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det brukar ju vara så med lite mer klassiska bilar att man inte säljer dom i första taget.

   Radera
 6. Väldigt snyggt lack! Jag skulle nog känna mig väldigt hemma i det, jag också.
  Vet inte om jag har några stora lemmings, faktiskt. Kanske vad gäller resor... Jag vill åka tillbaka till Costa Rica, och så vill jag se Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Madagaskar osv, osv... Fast det kanske blir Australien i december med lite tur! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. när det gäller resor så lockar Nya Zeeland mig väldigt mycket måste jag säga. Bra mycket mer än USA även om vi har släkt over there!

   Radera
 7. Snyggt lack och jag gillar attityden; "när jag väl får tag i bilen så har jag redan ett lack att matcha den med."

  Själv är jag väldigt icke bilintresserad, och nu menar jag inte lite heller. Jag är lite som en dyslektiker när det gäller bilar, ser knappt skillnad på de nyare som finns. Har inte körkort heller men måste skaffa det snart, då kanske mitt intresse ökar lite.

  Däremot finns det andra saker jag skulle vilja ha, tex inredningsprylar och köksutrustning i en matchande märkes och färgskala. Sånt skulle jag nog lägga pengar på om jag blev rik, förutom de nagellack jag skulle vara tvungen att köpa ;)

  SvaraRadera
 8. Emma brukar ge mig ett grönt Butter London i julklapp och jag fick BRG 2010 tror jag. Den är superfin! Bilen är också fin. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände mig verkligen hemma i det här. Precis lika hemma som jag kommer göra i bilen.

   Radera
 9. Verkligen en superfin grön färg!

  SvaraRadera
 10. Åh ja en supersnygg färg! Har också detta stående, otestat ännu tsk tsk!
  Men bilen, åh bilen! <3

  SvaraRadera
 11. What a vampy green, awesome just like the car!! You already know my lemming as I've been blabbering about for so long now... We'll see if it becomes reality in a few weeks!! :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!