lördag 9 mars 2013

Ert val / Readers Choice - Darling Diva Polish Spank Me Harder

Helt ärligt, röstade ni på det här lacket för namnet skull eller för att ni ville se hur det såg ut?

Darling Diva Polish Spank Me Harder vann utan någon större konkurens den här veckan. Så stor att jag kunde fuska och swatcha upp det innan omröstningen egentligen var färdig.

På tal om omröstningar så är det final i Melodifestivalen ikväll. Vem håller ni på? Själv lägger jag min röst på Ralf!

Dock är det ju så att det här lacket inte är till för att användas på egen hand, utan ska läggas ovanpå något annat lack. I det här fallet så använde jag mig av Misa A Sin Worth Commiting, vilket jag kom på nu när jag skriver kanske är ett passande namn på baslacket till Spank Me Harder! Nå i alla fall Misa lacket är ju en helt underbar blå och ovanpå detta har jag då lagt SPH som består av en rödaktig med glitter i både svart, rött och prismatiskt. I olika varierande storlekar. Jag kände att det här var lite knepigt att måla med. Lite tjockt och lite svårt att få upp glittren så att det blev jämt på naglarna.

Jag la två lager över ASWC. Lite smått segtorkande lager. Nåväl, inget som inte lite topplack kan fixa. Så över det här har jag ett lager av China Glaze Fast Forward.

Vad tycker jag då? Jo, men det blev ju riktigt snyggt må jag säga. Jag gillar att dom större röda glittren nästan ser självlysande ut på nageln. Nästan också som om dom flyter fria ovanpå ytan. Jag kommer absolut att använda det här igen, måste ju prova ovanpå ett svart lack också.

Ja och det är ju lördag igen och för husfridens skull så är det gubben min som fick välja lacken som ni kan rösta på denna veckan.And a real close one! Honestly, did you vote on this polish because of it's name or did you actually wanted to see what the polish looked like?

Darling Diva Polish Spank Me Harder won without much competition this week. So much that I could cheat and swatch it up before the vote was actually finished.

However, the fact is that this polish is not meant to be used on it's on but over something else. In this case, I used Misa A Sin Worth Commiting, which I suddenly realised might be an appropriate name for a polish used as a base for Spank Me Harder! Well anyway the Misa polish is indeed a wonderful blue and on top of this I then added SPH that has a sheer red base and then lots of glitters in different sizes and shapes mostly in red, but also black and prismatic ones. I felt this was a bit tricky to paint with. A bit thick and a bit hard to get the glitters up on the brush.

I put two layers on top of ASWC. It dosen't dry very quick but a layer of China Glaze Fast Forward helped the case.

What do I think about this polish? I must say that I like it. It looks almost like the bigger red glitters are glowing on the nail and that they appears almost to be floating above the surface. I will definitely use this again, have to try it on top of a black creme too.

Yes, it's Saturday again, and for the sake of our households domestic peace, I did let my husband choose your options in the poll this week.

23 kommentarer :

 1. Det här glittret var riktigt härligt. Älskar när det lyser upp en mörkare bas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev riktigt fint på den blåa basen.

   Radera
 2. Det var ju riktigt läckert över blått. Och du, jag håller verkligen också på Ralf. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu gick ju inte den där finalen alls som jag tänkt, tur att manikyren blev som den skulle i alla fall!

   Radera
 3. Åh, vilken härlig kombo och vad snyggt Spank Me Harder var! I like!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste nog prova att lägga över svart också.

   Radera
 4. Vad läckert det blev! Jag kommer rösta på Yohio!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grymt besviken på finalen, dock inte på mitt glitterlack :)

   Radera
 5. Wow, så otroligt snyggt att lägga det ovanpå blått! Underbart!

  SvaraRadera
 6. This is an absolutely gorgeous combo!

  SvaraRadera
 7. Snyggt lack alltså! Din färgkombo va också snygg, men över svart tror jag det kommer bli fantastiskt! Visa gärna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst borde det bli riktigt fint över svart.

   Radera
 8. Riktigt snygg när du la det över en blå bas!
  Röstat och klart också ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får vi se om du röstat på det vinnande lacket :)

   Radera
 9. Jag röstade helt klart på det för namnets skull.:D
  Tur att det blev så snyggt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade säkerligen också röstat på namnet :)

   Radera
 10. Har inte följt alla bloggar ordentligt denna veckan så jag hade missat kanditaterna helt. Love the name:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!