fredag 22 mars 2013

Holofredag - Darling Diva Polish Stripper Pole

Jaja, jag vet det var namnet nu igen. För när jag fick hem det här lacket så funderade jag faktiskt på varför jag hade köpt det. Guldiga lack är inget som jag brukar falla för även om dom är holosar. Nåja, nu hade jag ju köpt det så då ska det ju självklart testas också.

Så därför så kommer jag denna Skimmerskuggans holofredag bjuda er på Darling Diva Polish Stripper Pole.

Lacket är i en mjuk guldton tycker jag. Det är ett hololack, men inte med en speciellt uttalad holoeffekt. Det innehåller även prismatiska glitterhexagoner som jag faktiskt tror är rätt bra för lacket. Det höjer effekten lite grann.

Jag var positivt överraskad när jag lackade med det här och upptäckte att trotts att det är väldigt ljust så täcker det på tre lager. Torktiden var också bra. Jag har ett lager Poshé över också.

Det här är inte mitt favoritlack från Darling Diva, kommer inte att bli det heller. Tycker att det är ett ok lack, men inte mer än så. Vad som däremot förvånade mig är att min käre make tyckte det här var fint. Han som annars brukar tycka sådana här färger är "fjösiga". Det brukar vara mer starka färger som går hem där.

Well, I know it was the name again. Because when I got this polish I actually wasn't to sure why I bought it.  Golden polishes is nothing that I usually fall for even if they are holos. Ok, I had already the polish in my hand so of course I had to try it.

So therefore, this Skimmerskuggans holofriday I give you Darling Diva Polish Stripper Pole.

The polish is a soft golden hue I think. It is a holopolish, but not with a particularly pronounced holoeffect. It also contains prismatic glitterhexagons which I actually think is pretty good for the polish. The effect increases slightly.

I was pleasantly surprised when I painted with this and discovered that even though it is very light polish it covers in three layers. The drying time was also good. I have a stock Poshé over too.

This is not my favorite polish from Darling Diva, will not be either. Think it's an ok polish, but no more than that. However, what surprised me is that my dear husband thought this was fine. He who otherwise tend to think this kind of colors are to wimpy.  He usually likes the more colorful ones a lot more. 

26 kommentarer :

 1. Jag gillar det! TROTS guldtonen :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det märkligt, för jag brukar ju inte heller gilla guld.

   Radera
 2. lacket i sig såg helt okej ut men jag gillade inte alls hexagonerna i det. De stör mig på något sätt:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och för mig känns det tvärtom att dom gör att det händer något i lacket. Fast det är ju just det som är kul att vi alla tycker så olika.

   Radera
 3. Det är fint, men inget wow tyvärr....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så känner jag också. Inte något som jag känner att jag kommer använda supermånga gånger precis.

   Radera
 4. Jag håller nog med dig, det är fint, men inte fantastiskt.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det är vackert men känner mig som ett stort frågetecken inför namnet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad kom det där namnet ifrån egentligen. Jag vet ju att Spank Me Harder blev namgett efter att hon förlorat ett vad med sin man så kanske det är något liknande här.

   Radera
 6. Det är ett mysko namn och inte ett lack som lockat mig heller. Jag är sällan road av holo med glitter i, det blir liksom lite för mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner att om det varit en starkare holo hade det absolut inte funkat med glittret, men här är det ok.

   Radera
 7. Jag älskar namnet och tycker lacket är vackert.

  SvaraRadera
 8. Hahaha oh my what an awesome name for the polish!!! I really like how it looks on you!!! :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. My husband thought it looked good on me too :)

   Radera
 9. Jag hade gillat det mer utan de där största glittren... men det ser fint ut och namnet är ju underbart! lol!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är rädd för att det blivit lite platt utan glittren.

   Radera
 10. Kanske inte min favoritfärg heller, men jag gillade det stora glittret i det faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag som normalt sett inte är så galen i glitter gillade också dom i det här lacket.

   Radera
 11. Guld är inte riktigt min grej men detta va en fin ton, så jag gillar det allt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Guld är inte något som jag normalt sett använder så mycket heller.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!