tisdag 12 mars 2013

Depend 350

Dags för mig att visa upp ett av dom tre lacken jag köpt från Depends vårkollektion. Som vanligt så finns det inga namn  på dom utan det här kallas för 350.

Efter att ha sett det här hos Nailtastic och Sminkan så blev jag supersugen på att ha en egen flaska, skaffade den och fick sen se ett inlägg hos Lindas Nailorama som fick mig att känna att det här lacket måste jag plocka fram och testa. Varför? Jo, därför att hos både Anne & Sminkan så är bägge positiva till lacket och tycker att det är suveränt, medans Linda är mer negativ för att hon tycker att det täcker för dåligt. Det känns rent ut av som att det nästan är olika formula på deras flaskor.

Sagt och gjort, fram med min flaska och börja måla. Min flaska är också ganska skir måste jag säga, absolut inget problem med själva formulan. Trevlig att jobba med och torkar väl på en helt ok tid, men fyra lager krävdes det faktiskt för att jag skulle vara nöjd med täckningen och då har jag faktiskt lite VNL i alla fall.

Nu är det ju ändå så att färgen är så fantastisk härlig att jag bestämde mig för att jag kunde stå ut med detta. En eldig orangeröd med skimmer i som sig bör när det är ett Depend lack. Jag älskar verkligen den här färgen. Jag kände som sagt att det ändå var en bra formula att jobba med och jag gillar Depends pensel. men visst håller jag med Linda om att det gott kunde varit lite bättre täckning på det.

Faktum är att jag tycker att Depend får lite för lite uppmärksamhet ibland bland oss bloggare. Absolut mig själv inräknat!

Ett svenskt märke som är väldigt lätt att få tag på och till ett billigt pris. Visst det är små flaskor så per ml är det väl kanske inte så billigt, men om man tänker på att alla kanske inte är lika tokiga som oss utan bara vill ha en kul färg som kanske ska matcha en klädsel en speciell kväll så är det ju helt fantastiskt att du troligen kan få tag på ett sånt lack på ditt närmaste Maxi, Åhlens eller liknande. Håller ni inte med mig?Time for me to show one of the three polishes I bought from Depends spring collection. As usual, there are no names on them, just numbers and this is polish nr.350.

After seeing this at Nailtastic and Sminkan I knew I had to have a bottle too, bought one and then I saw this post at Linda Nailorama that made me feel that I had to try this at once. Why? Because both Anne & Sminkan liked to polish a lot, while Linda is more negative because she thinks it covers too bad. Their reviews almost make me think that the formula is different in the bottles. 

Said and done I went and got my bottle and started to apply the polish. My bottle is also quite sheer, I must say, absolutely no problems with the formula. Nice to work with and dries well on a ok time, but it took four layers before I was satisfied with the coverage of it. And still there are actually some VNL.

After all the color is so amazing that I decided that I could put up with this. I normally hate VNL in any kind.  A fiery orange with shimmer as it should be in a Depend polish. I really love this color. As I said I didn't have so much problem with the formula but I do agree with Linda that it covers a bit porly. And I do like Depends brush a lot. 

In fact, I think that Depend gets to little attention sometimes among us bloggers. Absolutely myself included!

A Swedish brand that is very easy to obtain (if you live in Sweden anyway!) and at a cheap price. Sure there are small bottles so per ml it might not be so cheap, but if you consider that all may not be as crazy as us, and instead just wants a fun color that might be matching a dress on a special evening or so. Then  it's quite amazing that you can probably get one of those paint at your nearest supermarket or similar. I think that is great!


10 kommentarer :

 1. En helt underbar färg!!!
  När jag såg bilderna nu till min fruksost måste jag säga att den gjorde min dag :-)Jag blev mycket gladare,så tack för att du visar upp den här <3

  SvaraRadera
 2. En underbar röd! Ja det kanske är så som du skriver att vi nagelbloggare inte ger Depend tillräckligt med utrymme, så jag ska faktiskt visa ett Depend imorgon. :-)

  SvaraRadera
 3. Underbar färg, men fyra lager?- Ih känns lite väl mycket, brukar dra gränsen vid tre. Och ja, man ser ju att du har en VNL, men lacket är ju så fint!

  SvaraRadera
 4. Väldigt fint,men lite för lite skimmer för att jag ska bli eld och lågor. (Höhö,dåligt skämt)
  Jag älskar orangea lack med mycket skimmer/glassfleck. Typ det som kom med Depends förra,tror det var,vårkollektion.
  Depend får absolut för lite uppmärksamhet. Måste nog visa upp/testa lite fler av mina Dependlack. Man har ju samlat några under åren ;)

  SvaraRadera
 5. Fin färg men jag är tveksam till om den skulle passa till min hudtyp. Jag ska erkänna att jag är jättedålig på att visa Depend, och köpa dem med för den delen. Mycket för att flaskorna är så små och visst är det dumt för de gör ju faktiskt en massa fina lack. Får skärpa mig där helt enkelt.

  SvaraRadera
 6. Härlig färg, men jag blir lite anti för fyra lager...
  Jag är inte så mycket för Depend. De har vissa guldklimpar, men jag är inte superimponerad av deras range. Å allt detta silverskimmer de envisas med att ha i näsan ALLT!! ;) Det gör mig tokig!! ;) Men en och annan flaska blir det nog ändå ;)

  SvaraRadera
 7. Ja, varför är vi så dåliga på att visa Depend egentligen? Vi borde göra revolt och alla visa en massa Depend bara för att väga upp det!
  Och ang. denna orangea skönhet - om det inte vore för att jag har holo på naglarna hade jag tagit fram min flaska och lackat om på direkten!

  SvaraRadera
 8. It is seriously pretty - so bright and almost "juicy"!

  SvaraRadera
 9. Åh, det här är så fint! Att man behöver olika många lager kan nog bero på hur tjocka lager man använder sig av. :-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!