fredag 8 mars 2013

Holofredag - Color Club Cosmic Fate

Det är holofredag hos Kerstin och jag tänker visa det sista av lacken som jag köpt från Color Club Halo Hues 2013 kollektion.

Också det av lacken som jag tycker minst om. Det är inte fult på något sätt, men lite tråkigt i färgen tycker jag allt. Jag vill ju så gärna ha ett riktigt orange färgat holo, så har ni tips, lämna gärna en kommentar. Istället blir det mer persikofärgat.

För jag hade nämligen hoppats att det skulle vara lite starkare i färgen än så här, vilket jag egentligen borde vetat, men ibland så kan man inte låta bli att köpa för att försöka överbevisa sig själv.

Precis som med dom andra två lacken från kollektionen så är formulan helt underbar. Även om detta är en ljus och lite svag färg så täcker det ändå på två lager. Torkar fort som en orkan och regnbågarna... Ja, dom är ju bara underbara! Så jag gillar det, även om det inte kommer bli någon favorit.It's holofriday at Skimmerskuggans blog and I will show you the last of the polishes that I have bought so far from Color Club Halo Hues 2013 collection.

Also the one that I like the least of them. It's not ugly by any means, but a little dull in the color, I really wanted a orange holo so bad, so if you have a tips on such a holo for me, please comment. But this turned out to be more peachy.

In fact I had hoped it would be a bit stronger in color than this, which I really should have known, but sometimes you can not help but buy it anyway. Maybe you were wrong or all the swatches were not right....

As with the other two polishes from the collection the was formula absolutely wonderful. Although this is a light and slightly weak color it still covers in only two layers. Dries fast as a hurricane and the rainbows in it... Yes, they're just gorgeous! So I like it, although it will not be a favorite.


26 kommentarer :

 1. Jag tyckte också att det här lacket har en ganska mesig färg, men med de där regnbågarna är det förlåtet. Angående orange holo är jag himla förtjust i Hits - Demeter den är ju verkligen orange. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Demeter ska inhandlas vid nästa Llarowe beställning.

   Radera
 2. Svar
  1. I like it but would loved it with a bit more color in it.

   Radera
 3. Orange holo: JADE! Så himla fint!!

  Detta har jag också, men jag känner mig inte jättesugen. Men jag måste väl också testa detta så småningom, holo är ju holo liksom....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jade ska också inhandlas vid nästa Llarowe beställning.

   Radera
 4. Ja tänk ett riktigt orange holo.......*drömmer*
  Men dessa regnbågar kan jag inte låta bli att älska :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Regnbågarna är lätta att älska och nu har jag ju fått fina tips på oranga holos.

   Radera
 5. Fantastiska regnbågar iaf, även om färgen inte är så stark som du önskar! :-)

  SvaraRadera
 6. Färgen är lite mesig, nästan så där så det inte är någon färg egentligen. Inte heller supersugen på min flaska som står och väntar, de finns andra höjdpunkter i denna kollektionen. men effekten skojar man inte bort:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns absolut andra höjdpunkter, men alla lack kan ju inte vara höjdare.

   Radera
 7. Uau! från Jade ser ju faktiskt riktigt orange ut på bilder i alla fall. Hur det ser ut IRL kanske är en annan sak, men det är nog en god kandidat vad gäller orange holo! Cosmic Fate hoppade jag över när jag köpte mina halo hues. Känns inte som någon förlust. Undrar om vi konstigt nog börja känna en slags holomättnad?!
  /Anna-Klara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har nu kollat upp det här lacket och tagit mig lite för pannan i ilska över att jag inte upptäckt det innan.

   Radera
 8. JAG tycker det är jättefint! Jag gillar nude-holos!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nude holos kan absolut vara superfina och det här är ett av dom bättre.

   Radera
 9. fantastic holographic polish

  SvaraRadera
 10. I like it too, but I get your point about the colour :)

  SvaraRadera
 11. Regnbågarna är ljuvliga, men jag föredrar också starkarefärger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, även om det kan vara trevligt med ett lite lugnare lack ibland. Även om jag då hellre tar någon typ av krämlack hellre än holo.

   Radera
 12. Hits Demeter är orange och sen finns ju gamla d/c OPI Coral Reef som är en mörkare orange men den är svårare att hitta.

  SvaraRadera
 13. Det är... lite blekt :) men fint på dig!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!