onsdag 20 mars 2013

China Glaze - Tart-y For The Party

Idag tänker jag visa er det första av lacken som jag köpt från China Glaze Avant Garden kollektion som släppts nyligen.

Tart-y For The Party är ett lavendel lila krämlack. Mycket trevligt att lacka med. Täcker på två lager eller tre tunnare. Torktiden var inget att anmärka på heller. Det jag tyckte var extremt trevligt är att det här är ett pastelligt lack som inte blir strimmigt. På bilderna har jag två lager och inget topplack. Suveränt glansigt och inte alls så strimmigt som många pastell lack blir. Tummarna upp för det China Glaze!

Det här är en riktigt härlig färg tycker jag. Perfekt att sätta på och åtminstone få lite vårkänsla på naglarna för trotts att det är vårdagjämning idag så känns det mer som att jag kommer att få behålla vinterjackan en hel evighet till.

Nä, nu glömmer vi kylan ett tag och njuter av ett lack som för oss till en ljummen vårdag med solen skinande i ansiktet och snödroppar och krokus blommande i trädgården.....Today I show you the first of the polishes that I bought from China Glaze Avant Garden collection that was released recently.

Tart-y For The Party is a lavender purple creme polish. Very nice to apply. Covers on two coats or three thinner. The drying time was nothing to complain about either. What I thought was extremely nice is that this is a pastel polish that does not get streaky. In the pictures I have two coats and no top coat. As you can se it's really shiny and not as streaky as many pastel polishes becomes. Thumbs up for that China Glaze!

This is a really lovely color, I think. Perfect to put on and at least get some spring feeling on the nails for even though it is spring equinox today, it feels more like I'm going to have to keep my winter jacket on an eternity.

Nah, now we forget the cold weather for a while and enjoy a polish that brings us to a warm spring day with the sun shining on your face and snowdrops and crocus blooming in the garden .....

27 kommentarer :

 1. Det är en fin färg, men inte ett lack jag kommer skaffa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, man kan ju inte skaffa allt man tycker är fint.

   Radera
 2. Fint och vårigt! Och jag minns inte om jag beställt detta eller inte, haha....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk vad kul du ska ha när du öppnar ditt paket. Det blir ju liksom en överraskning när man glömt vad det är man beställt :)

   Radera
 3. Vilken underbar lila, äääälskar ju lila!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också och ändå har jag insett att jag har mer gröna och blåa lack.

   Radera
 4. Underbar vårlila färg :-)

  Får mig att tänka på bleklila krokusar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det har du ju rätt i, den liknar faktiskt dom där härliga krokusarna som jag önskar hade funnits i min trädgård nu!

   Radera
 5. älskar den dammiga färgen!

  SvaraRadera
 6. Verkligen snyggt, attans va många fina pasteller det finns ;)

  SvaraRadera
 7. love the colour
  kisses
  http://maggienails90.blogspot.pt/

  SvaraRadera
 8. Det här är inte riktigt min kopp te, tycker ofta lila nyanser i den här skalan känns lite tråkiga.

  SvaraRadera
 9. Inte min färg. Det ser lite meslila ut. Men är man mer förtjust i lila så är det säkert en vinnare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp och jag faller ju oftast för allt lila :)

   Radera
 10. Fin färg! Jag har valt bort alla Avant Garden-lacken för Hologlam men det är möjligt att någon får komma hem sedan ändå :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nästan gjort tvärt om. Har inte köpt ett enda Hologlam än.

   Radera
 11. Det här var verkligen ett snyggt vårlack. Det har varit väldigt tyst om Avant Garden kollektionen annars i allmänhet tycker jag. Kul att få se ett lack ur den :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har fått oförtjänt lite uppmärksamhet tycker jag. Hologlam har snott rampljuset.

   Radera
 12. That is a sweet colour, and I enjoyed the sunshine on your pics :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. The sun was shining so nicely when I took the pictures, but it was really cold.

   Radera
 13. Perfect spring polish!! I also like that its not streaky!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!