söndag 17 mars 2013

Nailart Sunday - Frukt / Fruit

Denna söndagens tema är Frukt, tack för det Lelack! Eller i alla fall så var min första tanke att Yes, nu ska jag göra mina jordgubbsnaglar! Ändå tills jag tre sekunder eller kanske fyra sekunder senare konstaterade att jordgubbar det är ju ett bär.

Jaha, då fick det ju bli något annat och varför inte en av mina favoritfrukter som intas varje dag på förmiddagsrasten. Nämligen Banan!

Fast en väldig massa bananer på naglarna kände jag skulle bli alldeles för rörigt så det fick bli en accentnagel istället. Lacken jag har använt mig av är: Zoya Raven till dom svarta naglarna och Color Club Almost Famous till accentnageln.

Bananerna dom har jag gjort med hjälp av Cheeky plattan CH42 där jag hittade lämpligt mönster som jag la på med Konad svart speciallack. Tyvärr så drog topplacket med sig den svarta färgen lite, men inte så mycket så jag kände att jag var tvungen att göra om.

Riktigt kul att stämpla lite grann, är rätt länge sedan jag gjorde det.

Jag måste nog säga att jag tyckte det här blev en riktigt kul manikyr. Vacker, nja, det kan väl diskuteras men rolig och helt klart inte något som någon annan på jobbet hade likadan.


This Sunday Lelack gave us Fruit as the theme! And my first thought was: Yes, I can do my strawberry nails that I had been thinking about. Well at least until three seconds or maybe even four seconds later when I realized that strawberrys are not a fruit it's a berry.

Ok, then it was time to change the plan. Instead it became a manicure with my favorite fruit. Bananas. Something that I eat every day at my work. 

But I felt that having bananas on every nail was going to be too much so it became a banan accent nail. And I must say that I like this manicure. It might not be beautiful, but fun. And I can asure you that no other at my office had the same on their nails.

I used Zoya Raven for the black nails and Color Club Almost Famous for the accent nail. The Banana pattern is found on Cheeky plate no. 42.

30 kommentarer :

 1. Ja det var en kul manikyr!Snyggt!!!

  Bananer är min favoritfrukt också,men jag skivar den och har den på morgonmackan i stället,det är smaskens :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Banan på macka är faktiskt väldigt underskattat! Speciellt på rostade mackor :)

   Radera
 2. Fiiina bananaer, ser ut som dom borde ätas genast - mums, mums ;)

  SvaraRadera
 3. Banan är ju egentligen en ört och ingen frukt så jordgubbar borde också räknas som en frukt ;)
  Gillar verkligen det gula som accentnagel!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet är att min man försökte säga att banan inte var en frukt, men han kunde inte komma på vad det var för något istället. Därför ignorerade jag hans kunskap. Och om man ignorerar saker så finns dom inte. Alltså är banan en frukt från och med nu ;)

   Radera
 4. Superrolig idé! :D Gillade att du hade en accentnagel och inte bananer överallt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just ja, precis som Michan skrev så är ju bananen en ört men även ett BÄR!!! Så jag tycker allt att jordgubbe gills som frukt om banan ska gillas :D

   Radera
  2. Öh, är den ett bär också! Nu är det här för komplicerat för mig ;)

   Radera
 5. Haha! Min första tanke var också jordgubbar för att sedan några sekunder inse att det är ett bär.. Attans! Lite klurigt (men roligt) tema den här veckan. Gillar också att du gjorde en accentnagel, annars hade det lätt blivit för bananas :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klurigt, men kul tema :) Och ja, det hade blivit alldeles tokigt annars.

   Radera
 6. Jag gillar!! Accentnaglar är riktigt kul tycker jag. Då kan man ju köra nailart, men ändå blir det lite lagom diskret.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar accentnaglar, har blivit ganska mycket sånt på sista tiden.

   Radera
 7. Tycker det blev precis lagom med bananer som accentnagel till en annars svart manikyr. Så skulle jag absolut kunna ha :)

  SvaraRadera
 8. Väldigt fint! Jag körde på jordgubbar ändå jag, får väl se vad Angelica tycker om det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon brukar vara ganska öppen för tolkningar så det blir säkert bra :)

   Radera
 9. Verkligen snyggt! Jag gillar att du valde att göra det som en accentnagel, tror precis som du att det kunde ha blivit lite för mycket annars :)

  SvaraRadera
 10. Jag skulle kanske läst ditt inlägg lite tidigare kanske :D Är inte bär tillåtna? För mig är bär frukt ändå :D Som du förstår så har jag gjort bär ;)
  Jag gillar dina bananer! Den gula basen är perfekt för bananerna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lacket är nog ett av mina mest använda. Har fått vara med i många nailarts på det här året.

   Radera
 11. Tja, som någon sa så är ju inte bananer heller en frukt om man ska hårddra det.
  Däremot hallon och körsbär - som man ju normalt benämner som bär - är frukter, till skillnad från kiwin som jag gjort - som man ju normalt benämner som frukt men som är ett bär.

  Jaja, mischmasch, allt är frukter, även hästar tydligen! Och bananer är snyggt, och gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och om häst är frukt är då bananflugor det också?

   Radera
 12. Vilken snygg manikyr! Jag gillar det gula och svarta, blev lite "edgy" eller hur man ska säga? Äh, lyssna inte på de andra, banan är visst en frukt allt som man äter på "fruktstund" är frukt tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, när jag gick på lekis så hade fruktstund och då var banan en frukt ;)

   Radera
 13. Kul och läcker idé med en bananig accentnagel!

  SvaraRadera
 14. Utseende på bananerna på den plattan gillade jag:) Lite ruffa och grova och framför allt väldigt grafiska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är dom lite kul! Inte så snälla bananer som B1 & B2 liksom.

   Radera
 15. Riktigt läckra bananer. Ser mums ut och samtidigt tuff mani med de svarta naglarna till. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!