onsdag 27 mars 2013

Orly - Melodious Utopia

Jag mjukstartar med mitt påsktema redan idag dock inte med nailart men med ett fint gult lack som jag tyvärr känner att jag inte riktigt gör rättvisa på mina bilder.

Orly Melodious Utopia är ett ljust gult lack med massa rosa skimmer i sig och det är just skimmret som jag inte lyckades så bra med att få med på bilderna. Jag måste nog säga att jag kände mig inte så värst nöjd när jag målade med heller. Lite knepig formula. Blev väldigt strimmigt och konstigt först. Fyra lager krävdes för att jag skulle vara nöjd med täckningen. Torktiden var väl helt ok däremot.

Min man som älskar allt gult, tyckte den här färgen var lite för mesig. Visst den sticker inte ut på något sätt, men jag tycker ändå att den är fin. Inte lik något annat gult lack jag har i samlingen. Alltid när jag ser gula lack så blir jag sugen på att köpa, men oftast när jag väl bär dom sen så trivs jag inte så superbra om jag inte använt det till bas för någon typ av nailart. Jag är liksom inte riktigt gjord för att bära gult.

Som jag skrev först så kommer jag att just använda gula lack som bas dom kommande påskdagarna för att ha ett litet mini tema. Så jag hoppas att ni hänger med mig över påsken och frossar i gula nailarts i olika former.


I start my easter celebrating a little early. I will have a Easter theme the rest of the days during this weekend with different kinds of nailart. But today it's "just" a nice yellow polish which unfortunately I feelt that my pictures don't do justice to..

Orly Melodious Utopia is a bright yellow polish with lots of pink shimmer in itself, and it is the shimmer that I feel didn't turn out in the pictures. I have to say that I was not very happy when I painted with it either. A little tricky formula. Became very streaky and weird at first. Four layers was required for me to be happy with the coverage. The drying time was ok, however.

My husband who loves everything yellow, thought this color was a little too wimpy. Sure, it does not stand out in any way, but I still think it's nice. Not like any other yellow polishes I have in the collection. Always when I see a bottle of yellow polish I get eager to buy it, but usually when I wear them I don't feel totally comfortable in the color at least not if there isn't some kind of nailart on. I'm sort of not really made ​​for wearing yellow.

As I wrote first, I will use my yellow polishes as a base this Easter for the nailart I will show in my little mini-theme weekend. So I hope you keep up with me over Easter and revel in yellow nailarts in various forms.

26 kommentarer :

 1. Jag fick den här på posten igår, av Little Miss NailPolish! Jag ser fram emot att prova det, tycker det är en fin nyans.

  SvaraRadera
 2. I love this shimmery yellow, I have a soft spot for yellows too :)

  SvaraRadera
 3. Oh WOW - how come I do not own this one....? Den är sååå snyggggg!!!

  SvaraRadera
 4. Det var fint men lite för mittemellan för mig.. Hade gärna sett den aningens knalligare eller aningens mer pastell..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar att det är en mellanfärg. Dom andra har jag ju redan ;)

   Radera
 5. I am so not into yellows, but this one has got a really nice shimmer to it.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker du tagit fina bilder på det. Det är ju svårfotat som attan. Skimret är verkligen fint.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar verkligen detta för att det är så unikt, men håller med om att formulan inte är den bästa.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att det här är riktigt fint! Gillar den lite subtila gula färgen.

  SvaraRadera
 9. Håller med om formulan. Men är det verkligen grönt skimmer i...? Vrider och vänder och vrider och vänder på flaskan och ser inte det minsta grönt skimmer i... Däremot är ju skimret lite duokromt, är det det som du tolkat som grön skimmer i kanske...?
  Tycker inte den gula är mesig utan härligt pastellig ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grönt skimmer, mä, nu har du nog läst i syne..

   Radera
 10. It's a very pretty yellow! Looking forward to seeing the nail art you do with it! :-)

  ~ Yun

  SvaraRadera
 11. i like the shimmers in this yellow polish. Don't forget to enter my I ♥ Makeup giveaway!

  SvaraRadera
 12. Yellow with pink shimmer...I might need this!

  SvaraRadera
 13. Tycker du har fått fram det rosa skimmret jättefint på dina bilder. Lacket är uuunderbart :-D

  SvaraRadera
 14. Tycker lacker ser riktigt fint ut på bilderna! Jag letar just nu efter ett ljusgult lack så det här skrivs upp på köpelistan. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!