torsdag 19 april 2012

China Glaze Hippie Chic

Jag fick leta en liten stund på nätet för att hitta någon information om när China Glaze Hippie Chic släpptes. Enligt My latest obsessions så skulle det varit hösten 2003 i Bohemian Chic kollektionen.

Det här var ett av lacken som jag beställde från Eurofashion. Jag är så sjukt nöjd med att jag gjorde det. Egentligen var det namnet jag fastnade för först, men oj vad jag gillar färgen på det här.

Jag antar att vi kan kalla färgen för för roströd. Helt underbart skimmrande lack. Bra att måla med 2 lager för täckning. Nackdelen är lukten. Misstänker att det här kanske är tillverkat innan dom var tvungna att ta bort en del onyttiga saker.

I vilket fall som helst så älskar jag både färgen och namnet!

Jag vet, nu spårade jag ur igen och visar lack som inte är speciellt våriga, men vad gör väl det när dom är så här vackra!Det riktigt glöder på fingrarna. Undviker ni att köpa äldre lack pga att dom innehåller vissa mindre bra ämnen?


I was looking for a little while on the net to find any information on when China Glaze Hippie Chic was released. According to My latest obsessions it was in the Bohemian Chic collection fall 2003.

This was one of the polishes that I ordered from EuroFashion. I am so pleased that I did. Actually it was the name that caught my attention at first, but oh, I like the color of this.

I guess we can call the color of the rust red. Absolutely wonderful sparkly paint. Good to paint with 2 coats for coverage. The downside is the smell. Suspect that this may be made ​​before they had to remove some less healthy stuff from the formula.

In any case, I love both the color and the name!


Do you avoid older polishes because of the fact that some of the stuff that is made of might not be soo good for you?

3 kommentarer :

  1. It's so beautiful!!!! And no, I use both, the 'good' and 'bad' polishes... I don't think that those 5-10 min of application will make a difference in my health!!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!