fredag 27 april 2012

Holofredag med China Glaze It's My Turn

Äntligen Holofredag igen!

Jag och familjen åker till Tyskland idag jag har förberett för Nailart Sunday,  men för övrigt kan det bli lite tyst några dagar. Fast man vet ju aldrig, det kan ju komma en liten hälsning från Berlin.

Idag har jag i alla fall ett underbart Holo från China Glaze Kaleidoscope kollektion. Det vackra It's My Turn, ett guldfärgat hololack.

Lite skirt så det fick bli fyra lager, men torktiden var bra och målningen gick lätt även om jag tyckte att det var lite åt det rinniga hållet.

Jag blev mycket mer förtjust i det här lacket än vad jag förväntat mig, då jag inte alltid är så där inne på guldlack, men det här är bara för fint för att inte tyckas om.


Kolla på den otroligt fina regnbågen!

Det här blir troligen det sista bidraget till Holofredagen på ett tag, helt enkelt för att jag inte äger mer hololack. Jag väntar hem ett gäng A-England lack så snart är jag på banan igen. Och man kan ju förstås experimentera med dom man har :)

Finally Holofriday ​​again!

Me and my family leaves for a miniholiday in Germany. Nailart Sunday is on but other than that it will be a bit quiet for a few days. But you never know, it may well come a little greeting from Berlin.

Today I have  a wonderful Holo from China Glaze Kaleidoscope Collection to show you. The beautiful It's My Turn, a gold holopolish.

A little sheer so I had to make four layers, but the drying time was good and the painting was easy to apply even though I thought it was a little on the runny side.

I was much more fond of this color than what I expected since I'm not always that impressed whit gold polishes, but this is just too nice not to be enjoyed.

This will probably be the last contribution to Holofriday in a while, simply because I do not own more holovarnishes. I'm waiting for a bunch of A-Englands to make their way to my house and then I will be back on track again. But one can of course experiment with those you already have :)

7 kommentarer :

 1. Passa på att köp massa kuliga lack i utlandet som du kan visa oss sen :)

  SvaraRadera
 2. Guldlack och hololack <3 Jag måste få tag i detta!

  SvaraRadera
 3. Det är så fint och du fick verkligen fram skönheten på bästa sätt. :) Idag visar sig solen här så antingen får det bli holo eller glitter. Hm, svårt.

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt lack! Ha en trevlig tripp!

  SvaraRadera
 5. Jag tror jag precis dog lite! Så.himla.fint :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!