tisdag 10 april 2012

Depend 124 Orange

Dags för ytterligare ett lack som stått och väntat alldeles för länge. Jag tror att jag kan ha köpt det här för nästan 1½ år sedan.

Depend 124 finns i det ordinarie sortimentet och är ett riktigt härligt orange lack med lite röda toner. Bra att måla med. Som vanligt så har jag 3 lager, men 2 hade räckt. Lite penseldrag blir det, men det jämnar ut sig alldeles utmärkt med ett lager topplack på.

Jag hade faktiskt inte räknat med att jag skulle tycka så mycket om det här som jag gör. Det är en väldigt glad orange färg nästan lite neon aktig. Suveränt sommarlack.Det blev så himla slätt och fint när överlacket kommit på.Har ni några oranga favoriter?


Time for another polish that had been waiting far too long. I think I may have bought this for almost 1 ½ years ago.

Depend 124 is in the normal range and is a really nice orange paint with a little red touch in it. Good to paint with. As usual, I have 3 layers, but two would have been enough. There were a little bit of brush strokes, but it evens out just fine with a layer of top coat on.

I actually had not anticipated that I would like this so much as I do. It's a very cheerful orange color almost a neon-like. Great summer polish!

Do you have any favourite orange polishes?

3 kommentarer :

 1. Jag älskar orangea lack!
  Mina favoriter är nog South Beach från Isadora,och 341 från MNY. Det är helt fantastiskt :)

  - Tack :) Jag blev själv väldigt nöjd!
  Jag visste inte heller att Calvin Klein hade nagellack. Inte förens jag fick ett av mormor.
  Riktigt fint är det iaf :D

  SvaraRadera
 2. Vilket snyggt orange lack! Perfekt! :)

  SvaraRadera
 3. Wow, that's nice and bright!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!