tisdag 17 april 2012

China Glaze White Out

Jag har vid ett flertal tillfällen visat er China Glaze White Out som bas till nailart varianter, så nu tänkte jag att ni skulle få ser hur det ser ut alldeles ensamt.

Formulan och jag är inte riktigt kompisar, men det här verkar vara vita och pastelliga lacks eviga problem. Fyra lager och överlack krävs det för att få det snyggt! Sen att jag i grund och botten inte är speciellt förtjust i vita lack utan några kul krumelurer på är ju en sak för sig.

Jag skulle inte välja att bära det här utan någon typ av stamping eller effekt över, men som bas är det ett bra alternativ. Dock får jag väl erkänna att jag är på jakt efter ett vitt lack som inte kräver riktigt lika mycket grundarbete för att se snyggt ut, men så länge får det här duga. Jag har fått tips om ett Zoya lack och Barielles Enduring som fått flytta hem till mig, men än så länge är otestat.

Finns egentligen inte så mycket mer att säga än att det är vitt!

Skäms lite för att visa upp mina torra nagelband, men snart är det vår och varmt och då blir det genast bättre!

Inte så tokigt faktiskt.


Vad tycker ni om vita lack är det snyggt att bära som dom är eller är det bäst som grund till något annat?

China Glaze White Out is a polish that I have showed you before but only as a base to nailart,  so now I thought that you would see how it looks all alone.

I'm not friendly with the formula
, but this appears to be white and pastel polishes eternal problem. Four layer and top coat is required to get it nicely!

I would not choose to wear this without some type of stamping or layering over, but as a base, it is a good option. However, I admit that I'm on the lookout for a white paint that does not require quite as much basic work to make it look good, but so far, this will do. 

What do you think about White polishes, do you like to wear them on their own or as a base for layering och stamping?

3 kommentarer :

 1. Jag tycker det är snyggt med helvita naglar :D
  Dock har jag aldrig hittat ett vitt lack som duger :( Oftast är dom hemska att lacka med!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar vita lack! Om du gillar lite shimmer så finns Orly – Au Champagne som jag tycker väldigt mycket om.

  SvaraRadera
 3. Michan vi får fortsätta leta efter det perfekta vita lacket!

  MNPO, Au Champagne har jag sneglat på. Gillar ju Orly så det är kanske värt att testa.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!