lördag 14 april 2012

China Glaze Aquadelic

China Glaze Aquadelic är det lacket som jag egentligen trodde att jag skulle tycka minst om av dom jag köpte av Electropop kollektionen. Men tänk så fel man kan ha!

Jag tycker jättemycket om det här. Det vill säga att jag tycker väldigt mycket om färgen, formulan är en helt annan historia. Som dom andra lacken i serien är det en konstig formula. Rinnig, men ändå tjock. Dom första två lacken jag testade Sweet Hook och Electric Beat tyckte jag var riktigt knepiga att måla med. Den här gången var jag inställd på att det skulle vara jobbigt, men jag tyckte inte det. Inte lätt, men bättre än dom andra gångerna. Kanske fått in rätta knycket nu! Två ordentligt flödiga lager räcker för täckning.

Färgen är en härligt turkos som ser lite grönare ut i verkligheten än på bilderna. En sån där färg som man blir glad av att bära. Ett perfekt vårlack.

På bilderna är det två lager och ett lager med Seche Vite. Ringfingret fick jag tyvärr lite skräp på när jag la på topplacket så det ser lite skabbigt ut.


Det här lacket tror jag att jag kommer använda en hel del i sommar. Fint att ha som det är, men även en bra bas till olika nailart.

China Glaze Aquadelic is the polish that I really thought that I would like the least of the ones I bought from the electropop collection. But I was so wrong!

I really like it. That is to say that I really like the color, the formula is a whole different story. As the other nail polishes in the series, it is a strange formula. Runny, but still thick. The first two polishes I tried Sweet Hook and Electric Beat I thought was really tricky to paint with. This time I was ready for the fight, but I must have improved my skills cause I it was a bit difficult, but not as tricky as I thought it would be. Two fully redundant layer is enough for coverage.

The color is a lovely turquoise that looks a little greener in real life than on the pictures. One of those color that makes you happy to wear. A perfect springshade.

In the pictures there are two layers and a layer of Seche Vite. Unfortunately I had some kind of dirt following on to the ring finger when I put the Seche on so it looks a bit bad.


It think that I will use this polish a lot this summer. Perfect by it self or as a base for different nailart.

5 kommentarer :

 1. Aquadelic är verkligen hur fint somhelst!
  Brukar öppna lådan ibland och ta fram det bara för att få en härlig sommarkänsla :D

  SvaraRadera
 2. Så fint och perfekt till sommar ;)! Synd att man har vinter utanför fönster bara ;P
  Välkommen till min blogg ;)

  SvaraRadera
 3. Michan visst är den härlig!

  Framebasics välkommen in i bloggvärlden :)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin och fräsch färg!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!