onsdag 25 april 2012

Orly It's Up To Blue

Dags för veckans andra blåa lack. Jag är nog inne i en lite blå/grön period just nu. Men jag väntar hem lite härliga rosa lack som ska bli kul att få visa.

Det här är i alla fall Orly It's Up To Blue ett alldeles suveränt blått lack med lite drag åt turkost. Finishen är åt det metalliska vilket tyvärr också innebär att det lätt blir penseldrag i det. Men faktum är att det struntar jag blankt i när det ser ut så här i slutänden. Helt fantastisk färg och det metalliska glansen är ju sån som jag älskar.

Mitt omdömme? Om man nu skulle behöva ett till blått lack (och vem behöver inte det?) köp det här!

Appliceringen var enkel och bra. Tre lager för täckning, men eftersom torktiden är riktigt bra så är detta inte något bekymmer.

Titta och njut!

Älskar färgen, älskar Orly kan det bli bättre?

Nu till något helt annat. Vad gör ni åt tråkiga nagelband som inte slutar att trasa sig? Själv oljar jag och smörjer till förbannelse, men ändå så bråkar dom. Någon med ett mirakelkurstips? Jo, så var det ju den där otäcka frågan också klipper ni nagelbanden om dom spretar alldeles förfärligt?

Time for this week's second blue polish. I'm going through a little blue / green period right now. But I expect home some lovely pink polish that will be fun to show.

Anyway this is Orly It's Up To Blue an absolutely superb blue polish almost a bit turquoise. The finish is metallic which unfortunately also means that it can easily become brushstrokes in it. But the fact is that I do not care att all when it looks like this in the end. Fantastic color and the metallic luster is the kind that I love.

My review of this? Now,  if you need another blue varnish (and who does't need that?) Buy this one!

The application was simple and good. Three layers of coverage, but since the drying time is really good, this is not an issue.

Watch and enjoy!

4 kommentarer :

 1. Mina nagelband blir förfärliga - torra och spricker - om jag inte använder nagelbandsremover en gång i veckan. Kan klippa nån liten flik vid enstaka tillfällen men annars är remover min räddning. Använder en från Blue Cross för att det var ett bra pris på den men egentligen tycker jag att Mavalas är bättre (gör jobbet lika bra men svider inte)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör med Depends nagelbandsremover, men den ska bara användas var 14:e dag. Får nog hitta någon som man kan köra med en gågn i veckan.

   Radera
 2. Nagelbandsremover och smörjning är vad som gäller för mig, men vintern är en jobbig period för mina naglar och nagelband. Våren också :-D
  Fin blå färg på lacket :-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!