måndag 9 april 2012

Påskglitter

För att avsluta mina temadagar hade jag egentligen tänkt att visa en snygg watermarble, men eftersom de två försöken jag gjorde dömdes ut totalt så blir det istället en liten påsksmäll i form av gult med glitter.

Man brukar ju avsluta festligheter med ett fyrverkeri så då gör väl jag också det :)

I botten har jag tre lager med HM:s Lemon Tree (som jag troligen inte kommer använda på ganska länge efter det här!) sen är det ett lager med Milanis Gems. Över detta för att få lite mer effekt på det hela har jag lagt ett lager av Depend 035 ett neongult väldigt skirt lack. Och som avslutning ett lager med Poshé. Är inte säker på om det här får kallas för Jellysandwich eller inte, men inspirationen kommer från en sådan i alla fall!

035:an tror jag vore riktigt knepig att använda utan något annat lack under eller som effekt till något annat. Det är extremt skirt.

Så mina vänner med detta avslutar jag nu temadagarna och hoppas att alla haft en riktig skön påskhelg.

I dagsljus så ser de gröna glittren nästan neongröna ut.

Brukar undvika glitter eftersom jag tycker det är en riktig plåga att ta bort sen, fast det här blev bra mycket bättre än vad jag hoppats på.


Ett riktigt påskfyrverkeri för att avsluta helgen.

Milani Gems är ett av de glitterlacken som är väldigt lika OPI:s Rainbow Connection. Är man sugen på ett sånt och inte vill betala överpriser så är det här ett bra alternativ tycker jag. Gillar ni att man kör teman eller är det bättre med bara slumpvis utvalda lack eller designer?


My intentions was to end my Theme with a beautiful watermarble, but since the two attempts I made came out nothing but nice looking I decided to end it with a glitter firework instead.

As a base, I have three layers of HM's Lemon Tree (which I probably will not use for quite some time after this!) Then it's a layer of Milani Gems. And to get  a litte bit more effect I have one layer of Depend 035 a neon yellow and very sheer polish. And to wind up a stock of Poshé. Are not sure if this may be called a Jelly Sandwich or not, but inspiration comes from such anyway!

The 035, I think would be really tricky to use without any polish as a base or as a effect polish. It is extremely sheer.

So my friends this is the end of my theme days hope you enjoyed it and that you have had a lovely Easter!

Do you like when you have a theme week och days or do you prefer that I show you randomly picked shades or designes?

4 kommentarer :

  1. Det ser fint ut! Det är kul med temadagar, men lika roligt att bli överraskad med slumpvis utvalda lack!

    SvaraRadera
  2. Vilken roligt kombination! Jag tycker teman är kul så länge de inte vara för länge, inte längre än en vecka.

    SvaraRadera
  3. Tack allihopa! Jag håller med om att teman är kul bara dom inte varar för länge :)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!