lördag 21 april 2012

Nykomlingar

Fick mitt paket från Eurofashion igår, så jag kan inte låta bli att ge er ett litet bonusinlägg.

Precis som förra gången var det väldigt väl inpackat så risken för skador kan inte vara stor. Den här gången var det egentligen en flaskhållare som var anledningen att jag ville beställa. Fick för mig att jag behövde en sån. Nu när jag har den är jag inte längre helt säker på detta.

I vilket fall som helst så fick det följa med två stycken lack också.
China Glaze Beatnik och Bohemian Chic tillhör bägge samma kollektion som Hippie Chic som jag visade häromdagen. Jag hoppas att jag blir lika nöjd med de här två som jag är med den.


Got my package from Eurofashion yesterday, so I'm giving you a small bonus posts today.

Just like last
time it was very well wrapped so the risk of any damage was very small. This time it was actually a bottle holder that was the reason that I wanted to order. I thought I needed one of those. Now that I have it I am no longer sure of this.

In
any case it had to comply with two paint too. Both Beatnik and Bohemian Chic is from the same collection as Hippie Chic that I showed you a couple of days ago. And my hopes are that I will be as pleased with these two as I am with Hippie Chic.

1 kommentar :

  1. Tycker Bohemian Chic är riktigt snyggt!

    - Rosa är världens finaste färg, speciellt på nagellack :D Jag tycker det är bara bra att du börjar gilla det mer och mer :D

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!