torsdag 10 oktober 2019

Depend O2 - 5094 Graphite Motion

Pressutskick

Vi har börjat vår klassificeringskurs i skolan och det är riktigt kul måste jag säga. På praktiken har jag haft det bra som vanligt, jag fick vara med på neurokonsultationsdagen igår och jag lovar att det var superintressant. Snart helg igen och jag har inget särskilt planerat, vilket är rätt skönt.

Jag målade faktiskt om naglarna för ett par dagar sedan, men har inte riktigt haft tid och ork att hinna blogga, men ikväll har jag det. Lacket kommer från Depend O2s nya Mrs Gray kollektion och har både namn och nummer. Det heter 5094 Graphite Motion. Ett grafitgrått lack med lite diskret blått skimmer i. Skimret syns mer på bilderna än i verkligheten tycker nog jag. Mycket lätt att jobba med. Två lager + topplack.

Jag trivs alltid fantastiskt bra i grå naglar och det här lacket är absolut inget undantag. Mycket snyggt tycker jag.

Press Sample

We have started our classification course at school and it is really fun I must say. At my intership I have had a good time as usual, I got to participate in the neuroconsultation day yesterday and I promise it was super interesting. Soon it's weekend again and I have nothing special planned, which is pretty nice.

I actually repainted the nails a couple of days ago, but haven't really had the time and energy to catch up on blogging, but tonight I have. The polish comes from Depend O2's new Mrs Gray collection and has both name and number. It's called 5094 Graphite Motion. A graphite gray with a little discreet blue shimmer in. The shimmer is more visible in the pictures than in reality I think. Very easy to work with. Two layers + topcoat.

I always enjoy wearing gray nails and this polish is absolutely no exception. I think this is really great.


2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!