fredag 4 oktober 2019

Depend - 606

Pressutskick

Hörrni, häromdagen plockade jag ned mina latinpapper från värmepumpen, slängde i pappersinsamlingen och log stort. Jag har klarat av min kurs i medicinsk terminologi och tänker fortsättningsvis inte böja latinska adjektiv något mer. Ikväll är jag gräsänka då gubben är på hockey. Har roat mig med att titta på Gudfadern, länge sedan sist och fortfarande riktigt bra.

Fick för mig att måla om naglarna och insåg att det är oktober och rosa månad. Huruvida det blir något United In Pink eller inte är väl inte helt bestämt, men jag är osäker på att jag kommer hinna fixa med det. Dock finns det många andra rosa teman på Instagram och dagens manikyr kommer att få vara med i något av dem. Lacket kommer från Depends Tokyo Street kollektion och har nummer 606. Det som inte är så vanligt med det här lacket är att det är matt. Inte något som Depend har med så värst ofta i sina kollektioner. Kul att det finns några i denna tycker jag. Färgen är en ganska klassisk bubbelgums rosa och formulan är riktigt bra. Två lager + topplack är vad jag har.

Om jag hade lagt vanligt topplack på det här hade jag förmodligen gillat lacket, men inte tyckt det var något extra med det. Men jag måste säga att jag verkligen gillar hur den här färgen gör sig i matt. Mycket snyggt!

Press Sample

Listen, the other day I took down my latin papers from the heat pump, threw in the paper collection and did with a big smile. I have passed my course in medical terminology and I do not intend to bend Latin adjectives any more. Tonight I'm home alone since my husband is at a hockey game. Have spent some time watching the Godfather, haven't seen it in a long time and it's still really good.

Did some nail painting and realized that it is October and that is a pink month. Whether or not it's going to be a United In Pink event is not entirely certain, but I'm not sure I'll have time to host it. However, there are many other pink themes on Instagram and today's manicure will be featured in one or two of them. The polish comes from Depend's Tokyo Street collection and has number 606. What is not so common with this polish is that it is matte. Not something that Depend has so often in their collections. But in this one there are a few I think. The color is a pretty classic bubble gum pink and the formula is really good. Two layers + top coat is what I have.

If I had put regular topcoat on this I probably would have liked the polish, but wouldn't have thougth it to be something extra. But I have to say that I really like how this color goes in matte. Very nice!


1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!