torsdag 24 oktober 2019

Abstract nail art

Har varit på familjehälsan en dag och praktiserat, mycket trevligt. Ännu ett ställe man kunde tänka sig att jobba på. Imorgon blir det hemmastudier igen. Måste ta tag i mitt liv och fortsätta läsa böcker om distansarbete. Får se hur vi ska fira makens födelsedag i helgen, blir nog rätt lugnt skulle jag tro.

Jag fick för mig att jag skulle göra lite nail art över Depend 599 så jag plockade fram lite nail vinyls av okänt märke, Superficially Color Lacquer I'm Just a Little Batty och ett dottingtool och satte igång.

Det kanske inte blev det vackraste nail arten jag någonsin gjort, men lite kul tycker jag nog ändå att det blev.

Have been to a family health unit one day at my internship, very nice. Another place I could think of to work at. Tomorrow there will be home studies again. Have to grab myself by the collar and keep reading books on telework. Not sure how we are going to celebrate my husband's birthday this weekend, will probably be pretty quiet I would think.

I figured I'd do some nail art over Depend 599 so I picked up some nail vinyls from an unknown brand, Superficially Color Lacquer I'm Just a Little Batty and a dotting tool and got started.

It might not be the most beautiful nail art I've ever done, but I still think it turned out kind of fun.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!