tisdag 9 oktober 2018

Depend O2 - Iron Hero

Pressutskick

Studerat hemma två dagar och inte fått mycket gjort faktiskt. Eller, det ska jag kanske inte säga för jag tror att jag äntligen fattat lite av grammatikreglerna i latin och det är stort för mig. Annars så har jag tagit mig tid till att träna och att fota lite också.

Innan jag skriver något om dagens lack så vill jag påpeka att Glam Polish Slytherin verkligen var ett lack som växte för mig. Det blev bara snyggare och snyggare för varje gång jag tittade ner på naglarna. Nu har jag ett annat lack som jag tycker är toksnyggt. Det här är Depend O2 Iron Hero från Miss Robot kollektionen som bör finnas ute i butikerna nu. Lacket har en brun bas och supermycket guld och kopparglitter. Två lager är vad som krävs och så gärna lite topplack på det.

Alltså djupet i det här lacket är helt fantastisk. Jag har innan varit mycket skeptiskt till bruna lack, någon gång under resans gång har jag ändrat mig. Det här bruna lacket skulle jag inte vilja vara utan. På tal om det här med resans gång, så firade jag 8-års jubileum igår. Jo, för just igår för 8 år sedan befann jag mig i Malmö och fick för mig att gå in på en nagelsalong. Mina intentioner var att måla någon lite diskret färg, det var ju trots allt första gången jag gjorde mina naglar i vuxen ålder. Jag brukade nog måla en del när jag var i tonåren. Den där intentionen gick ju åt pipsvängen och jag kom ut med lila naglar som jag inte kunde sluta titta på och så började jakten på det perfekta lila lacket att ha hemma och måla med. Efter de här 8 åren har det blivit en del lila lack i samlingen och jag har lärt mig att älska alla färger.

Press Sample

Been studying at home for two days and haven't really gotten much done. Or, maybe I shouldn't say that, because I think I finally got some hold of the grammar rules in Latin and that's great for me. Otherwise, I have taken the time to work out and to take some photos as well.

Before I write something about today's polish, I would like to point out that Glam Polish Slytherin really was a polish that grew on me. It just got nicer and more beautiful every time I looked down on my nails. Now I have another fantastic polish to show you. This is Depend O2 Iron Hero from the Miss Robot collection that should be available in stores now. The polish has a brown base and lots and lots of gold and copper glitter. Two layers are what is required and preferably a little top coat to finish it off.

The depth in this polish is amazing. I have previously been very skeptical about brown polishes, but sometime during the trip to a real nerd I have changed my mind. I would not like to have missed out on this amazing brown. Speaking of my journey to a nerd, I celebrated my 8th anniversary yesterday. Well, exactly yesterday 8 years ago I found myself in Malmö and allowed me to enter a nail salon. My intentions were to paint my natural nails in a discreet color, after all, it was the first time I made my nails in adulthood. I used to paint them as a teenager. That intention was thrown out of the window and I went out of that salon with bright shimmery purple nails that I could not stop watching and my hunt for the perfect purple polish began there and then. After these 8 years, my purple collection has extend pretty good and I have learned to love all kinds of colors on the nails. 

2 kommentarer :

  1. Jag håller med dig, detta är sypersnyggt. Brunt är kanske inte den färgen som jag dras till mest men bruna lack av den här kalibern, det gillar jag verkligen. Så roligt med ditt jubileum, tänk om du hade vetat när du gick in på salongen för 8 år sedan vilket intresse det skulle bli!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade man ju aldrig kunna tänka sig! Och tänk vad mycket människor jag fått kontakt med genom mitt intresse :)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!