torsdag 11 oktober 2018

Depend O2 - 566

Pressutskick

Alltså alla dessa ben vi har i vår kropp! Jag förstår inte alls hur jag ska få in dem på bara några veckor och helt ärligt är ämnet inte så spännande heller enligt mig. Vilket härligt väder vi har haft de senaste dagarna. Har kommit hem från skolan, slängt in mina grejer och tagit promenader. Så skönt att rensa huvudet och bara njuta av höstluften.

Ikväll har jag målat om igen och det blev med ett lack från Depend O2:s Like an Artist kollektion. Lacket har nummer 566 och är ett mörkrött lack med klart bruna toner i sig. Det blev en omlackning med problem. Först så kladdade jag, och det kan jag faktiskt skryta med att det inte händer ofta så jag tjurade ihop och tog bort alltihopa igen. Första vändan tyckte jag att det var lite konstig formula också på det. Andra vändan gick så mycket bättre och jag klarade mig på två lager. Vad händer sen då? Jo, topplacket börjar bli tjockt och bildar massa bubblor. Suck!

Nåja, färgen på det här lacket är alldeles perfekt både för mig och för årstiden. Den är klassisk, vacker och får mig att känna mig välmanikyrerad (förutom bubblorna då..).

Press Sample

We have so many bones in our body! I don't really understand how to learn them in just a few weeks and honestly, the subject is not that exciting either, according to me. What a wonderful weather we have had in the recent days. Have come home from school, threw in my stuff and taken walks. So nice to clean your head and just enjoy the autumn air.

Tonight I redid my nails again and painted with a polish from Depend O2's Like an Artist collection. The polish has number 566 and is a dark red cream with clear brown tones. It became a manicure moment with problems. First round I was clumsy and smudge a couple of nails, and I can actually brag that it doesn't happen often so I took it all off and started over. First turn, I thought it was a little weird formula too. Second turn went so much better and I managed to paint with two layers. And then my top coat made it all bubbly! It starts to get a bit thick and I guess it's time to open a new bottle. Sigh!

Well, the color of this is perfect for me and for the season. It's classical, beautiful and it makes me feel pretty (except for the bubbles then ..).

2 kommentarer :

  1. Jag bar ju också detta i förra veckan fast i kombination med två andra lack. Håller med om att det är ett fint lack.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!