måndag 10 september 2018

OPI - I Knead Sour-dough

Alltså jag vill gärna blogga, men har helt enkelt inte hunnit med det så mycket sista veckan. Dels tar skolan tid och energi. Positiv energi ska jag lägga till, min knäträning måste nu ske på kvällarna vilket också tar tid. Och nu till det riktigt positiva vårt kök är färdigt så hela helgen har ägnats åt att fixa och dona. Och gå till vallokalen också såklart. Det är mycket att pyssla med, men oj så kul det är med nytt och fint. I morse hade jag premiär med att äta frukost där.

På Facebook så är ABC Challenge framme på bokstaven i. Jag har inga lack från märken som börjar på i kvar bland mina otestade så det fick istället bli OPI I Knead Sour-dough som får representera. Jag köpte det här tidigt i år när Rusta sålde ut massor av OPI lack. Det är en ganska mysko färg på det här. Jag läste på någon blogg att färgen påminde om russin och det kanske inte är så tokig beskrivning. Sådär brunröd på något konstigt sätt och med skimmer i. Bra att måla med. Två lager och topplack är vad jag har på bilderna.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det här. Jag var så beredd på att tycka det var riktigt gräsligt, men grejen är den att jag tycker det är en rätt perfekt höstfärg. Jag kan nog till och med sträcka mig till att jag gillar det.

So I really would like to write posts, but I just haven't had time last week. The school takes time and energy. Positive energy I should add, my knee training must now take place in the evenings, which also takes time. And now for a really positive thing. Our kitchen is ready so the whole weekend has been devoted to clean up after our craftsmen and place all the items in the drawers. And of course me and my husband voted as well. There is still a lot to do in the kitchen when it comes to decorating, but that is just fun stuff. This morning I had a premiere with eating breakfast there.

On Facebook our ABC Challenge is on the letter i. I have no polishes from brands that start with that in my untested, so instead it became OPI I Knead Sour-dough that gets to represent. I bought this early this year when Rusta sold out lots of OPIs. It's a pretty weird color on this. I read on a blog that the color reminded of raisins and that might be a pretty good description. Kind of brownish red in some strange way and with shimmer in. Good to paint with. Two layers and topcoat are what I have on the pictures.

I don't really know what to say about this. I was so prepared to think it was hideous, ​​but the thing is that I think it's a perfect autumn color. I can probably even say that I like it. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!