torsdag 13 september 2018

Depend O2 - Cyber Gold

Pressutskick

Tänk så trevligt med kombinerad kvällsmat/läxförhör! Min man har under tiden vi åt ikväll förhört mig på typ 150 olika medicinska termer som ska tragglas in till nästa onsdag då vi har tenta. Och det är bara en liten bit av själva tenta. Lite lätt panik har infunnit sig. Just nu gör jag inte så mycket mer än att plugga, men det är helt ok, blir lättare efter den här första tentan har varit. Jag trivs i alla fall väldigt bra med tillvaron just nu.

Alltså Depends senaste Limited Edition kollektion går inte av för hackor vill jag lova. Den dök ner i brevlådan häromdagen, heter miss robot och släpps vecka 39. Alltså om två veckor. Jag har inte mycket tid för mina stackars naglarna denna veckan, men kände att jag behövde en paus och satte mig och målade om till Cyber Gold från kollektionen. Lacket har en olivgrön bas med maxat av guldglitter i. Väldigt smidigt att jobba med och två lager räckte. Jag har topplack över också.

Det här är faktiskt sjukt snyggt. Älskar verkligen färgen på lacket och glittret ger det ett underbart djup.

Press Sample

We had a great supper combined with homework! My husband interrogated me on almost 150 different medical terms while we were eating. I need to know these til next wednesday. And it's just a little bit of that test we will have then. Trust me when I say that I am starting to feel a little bit of panic. Right now, I don't do much more than studying, but it's okay, I think it will get easier after this first exam. In any case, I enjoy my life very much right now. 

Depend's latest Limited Edition collection is a one of a kind collection. I can promise you lots of gorgeous colors. It appeared in the mailbox the other day, is called miss robot and is released week 39 here in Sweden. So in two weeks. I don't have much time for my poor nails this week, but felt I needed a break and sat down and painted with Cyber ​​Gold from the collection. The polish has an olive green base with loads of gold glitter in. Very smooth to work with and two layers were sufficient. I have top coat over as well.

This is incredibly beautiful. Love the color of the polish and the glitter gives it a wonderful depth.6 kommentarer :

 1. Som en fellow student, du behöver pausa i tentaplugget ibland. Då är nagelvård perfekt (iaf för mig :)) Det kommer gå bra, lyssna på tentavakterna och ta med dig ett par öronproppar så blir det riktigt tyst och skönt!

  SvaraRadera
 2. Verkligen jättefint lack! Glänser och glöder så där fint liksom inifrån, det är alltid så fint!

  Ja, pausa från pluggandet behöver man! Efter att ha suttit och pluggat till halv två på natten inför min första tenta så försov jag mig och fick åka taxi till tentan. Från Södertälje till Stockholm...

  Efter det satte jag som regel att 1: börja pluggandet med en gång och inte plugga kvällen innan utan göra något trevligt, gå på bio eller gå ut och äta en bit (saker och ting var inte fullt så dyra på den tiden).

  Satte VG (betygsskalan på den tiden var U, G och VG) på första tentan men ändå, lägga sina väl behövda slantar på taxi till tentasalen var väl inte vad en student behövde...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick lära mig av min son att aldrig plugga en massa dagen innan själva tentan och det har jag slagit fasta på. Funkat riktigt bra.

   Radera
 3. Jag bar detta i förra veckan och jag håller med dig, det är supersnyggt! Haha, mitt problem har aldrig varit att jag inte kan pausa utan mer att jag är seg att komma igång med pluggandet. Min metod är knappast den bästa alltså men den har funkat för mig:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har lite svårt med strukturen kring pluggandet, men än så länge har det gått bra :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!