onsdag 19 september 2018

Untried A-Z Challenge: S = Stached Polish Avada Kedavra

Jag har idag överlevt min allra första tenta! Dock varar inte glädjen över detta alltför längd då vi bara har två veckor till nästa. Men, det kändes i alla fall bra när jag lämnade in pappren och lämnade salen. Har firat med att göra absolut ingenting i eftermiddag, fast nu ljög jag lite för jag var och tränade knät faktiskt.

Jag är väldigt sen med mitt bidrag till bokstaven S i Untried A-Z challenge, men här kommer i alla fall mitt bidrag i form av Stached Polish Avada Kedavra, ett som ni förstår Harry Potter inspirerat lack igen. Det här är grönt lack med tja, ska vi säga lite glassflecks i plus lite glitter och skimmer. Lite gott och blandat alltså. Underbart att måla med och egentligen tror jag man kan nöja sig med ett lager, men jag har två. Och topplack.

Men hörrni, det här är ju bara helt underbart! Förutom de egenskaper jag nämnde här ovanför så har det faktiskt lite metallic känsla också. Jag fullkomligt älskar lacket.

I have survived my very first exam today! However, the joy does not last for too long since we only have two weeks to the next. But, at least, it felt good when I turned in the papers and left the building. Have celebrated by doing absolutely nothing after that, but that was actually a lie because I actually did go to the gym afterwards. 

I'm very late with my contribution to the letter S in Untried A-Z challenge, but here's my contribution in the form of Stached Polish Avada Kedavra, one that you probably already understood Harry Potter's inspired polish, again. This is green polish with a little bit of everything in it. We have scatterd prismatic glitters, shimmer and som glitter. Great to paint with and actually I think one can have only one layer, but I do have two, and topcoat.

Honestly, this is just amazing! In addition to the features I mentioned above, it actually has a little metallic feel too it as well. I totally love this polish.


1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!