tisdag 22 maj 2018

OPI - Tagus In That Selfie!

Pressutskick

Det blir lite sporadiskt bloggande just nu. Vädret är helt enkelt alldeles för fint för att sitta inne och måla naglarna så varje dag lär det inte dyka upp inlägg för tillfället. Dagen började annars med att jag skötte mig som arbetslös dvs jag uppdaterade min profil på diverse bemanningsföretag och kollade platsbanken. Sen var jag ute i trädgården och klippte bort gräs runt lite buskar innan jag tyckte jag förtjänade lite glass och vattenmelon i solen. Jag målade faktiskt naglarna redan i eftermiddags, men kvällen bjöd på årets första MG tur, med bensinstopp så sonen fick komma med dunk! Vår härliga lilla bil.

Jag har alltså målat med OPI Tagus In That Selfie! som är ett ganska ljust rosa krämlack. Som vanligt med OPIs krämer så är det två lager som gäller och så har jag topplack över.

Alltså det här är väl helt ok, men inte något som jag direkt ropar hurra över. Nu har ju jag som vanligt en baktanke med att måla med ett visst lack. Jag har ju redan plockat fram platta och lack för lite stämpling som ska funka till månadens Nail Challenge Collaborative.

Press Sample

I will post a bit sporadic for a while. The weather is simply too good to sit inside and paint the nails so I wont post every day right now. This day however began with my doing my duty as unemployed, That means that I updated my profile at various work sites and checked for available jobs. Then I was out in the garden and cut grass around some bushes before I thought I deserved some ice cream and watermelon in the sun. I actually painted the nails after lunch, but this evening offered the first MG trip of the year, with us running out of gas so the son had to come and save us with a petrol can. Our lovely little car.

I have painted with OPI Tagus In That Selfie! which is a pretty light pink cream polish. As usual with OPI creams, you only need two layers and some topcoat over.

I think this is an ok polish, but not something that I feel an instant love for. Well, as usual, chose the polish because of an idea I have for a manicure that will work well in our Nail Challenge Collaborative theme of the month. I have already picked up polish and a plate for a little stamping.


2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!