måndag 28 maj 2018

Untried A-Z Challenge: K = Kiko 401 Peacock Green

Vilken härlig helg vi har haft! I fredags så var vi på ett intressant ställe och lämnade in vår MG för lite genomgång. Det är så underbart med superkunniga människor som gärna delar med sig av sin kunskap och som lyser av glädje när man pratar om t.ex bilar som det gällde i det här fallet. Vädret var helt underbart och vi satt ute och åt på kvällen. Lördagen var det ju sen dags för fotomaran och vi hade tur med vädret och jag tyckte själv det gick riktigt bra. Var supernöjd med mina bidrag och uppenbarligen tyckte någon annan också jag gjort bra i från mig för en av mina bilder kom på tredje plats i kategorin motljus. Sen var det ju söndag och dags för Mors dag. Vi firade både Jörgens och min mamma och själv fick jag ett telefonsamtal från äldste sonen och en stor kram från yngste och det är fina grejer det.

Idag är det dags för bokstaven K i Untried A-Z Challenge och jag plockade fram ett lack som jag tror att jag köpt i en blogsale hos fina Anne på Nailtastic för rätt länge sedan. Ett lack från ett märke som jag tycker är lite underskattat nämligen Kiko. Det här heter 401 Peacock Green och är ett holo. För första gången på länge så råkade jag på ett något lite holosjukt lack, dvs det blir lätt kala fläckar på nageln när man målar med det. Inte så att det vållade några stora problem men man fick jobba snabbt och säkert. Två lager och topplack är vad jag har på bilderna.

Jag skulle nog vilja kalla den här färgen för Aqua blå eller grön, ni vet lite som medelhavet. Väldigt fin är den och en mycket trevlig holo. Dessutom får vi väl hoppas att den ger mig tur för jag bar det här på en jobbintervju idag.

(Inlinkz var inte tillgängligt ännu så jag lägger till det sen)

What a lovely weekend we have had! Friday we went to a garage to leave our MG for some repairs. It's so wonderful with super knowledgeable people who like to share their knowledge and who are delighted when talking about it like for instance old english cars in this case. The weather was absolutely wonderful and we sat outside in the evening and had our dinner. The day after it was time for the photomarathon and again we were lucky with the weather and I thought it went really well. I was very happy with my contributions and obviously someone else also thought I was doing well in since one my photos came third in the category of backlight. The weekend went fast and the Sunday was spent celebrating Mothers Day. We celebrated both Jörgens and my mother and I received a phone call from the oldest son and a big hug from the youngest and that's nice stuff.

Today it's time for the letter K in the Untried A-Z Challenge and I picked up a polish that I think I bought in a blogsale from my friend Anne at Nailtastic a pretty long time ago. A polish from a brand that I think is a bit underestimated, namely Kiko. This is called 401 Peacock Green and is a holo. For the first time in a long time, I encountered a slightly small, holo sickness in a polish, ie you easily get naked spots on the nail when painting it. Not that it caused any major problems, but you had to work quickly and safely. Two layers and topcoat are what I have on in the pictures.

I'd probably call this color for Aqua blue or green, you know a little like the Mediterranean. Very nice color and a beautiful holo. I also hope that this polish gave me a bit of luck, because I wore it on ajob interview today.

(Inlinkz was not yet available so I add it later)
2 kommentarer :

  1. Läckert! Jag ska måla om till ett eller kanske två hololack från Kiko ikväll men jag tror inte att det är samma serie som detta, inbillar mig att flaskorna ser lite annorlunda ut. Kan ha fel dock.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det här är ju från en urgammal kollektion, så det kan ju absolut vara olika.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!