onsdag 23 maj 2018

Nail Challenge Collaborative presents: Spring Colors #2

Vaknade tjugo över sju och insåg att min man fortfarande låg kvar i sängen, han hade tryckt av larmet istället för att snooza.... Fortsatt mitt liv som arbetslös med att söka jobb och fixa lite nu på förmiddagen. Dagen i övrigt blir lugn och skön tror jag nog.

Igår visade jag OPI Tagus In That Selfie! och skrev samtidigt att jag hade planer för att använda det som bas till en manikyr och nu har jag gjort så. Temat i Nail Challenge Collaborative denna månaden är ju vårfärger och ljusa rosa är absolut vår för mig. Pasteller i huvudtaget tycker jag är våriga. Jag har valt att göra en ton i ton stämpling med hjälp av ett mönster från Lina Summer 02 och Hit The Bottle Under the Strobe-berry Light.

Väldigt sockersött, men ganska fint måste jag nog säga.

Woke up twenty past seven and realized that my husband was still in bed, he had turned of the alarm instead of snoozed .... Been working on getting myself a job this morning. The day by the way will be calm and nice I think.

Yesterday I showed OPI Tagus In That Selfie! and at the same time wrote that I had plans to use it as a base for a manicure and now I have done that. The theme in the Nail Challenge Collaborative this month is spring colors and this kind of pink is definitely spring to me. Pastels overall is according to me. I have chosen to do a tone in tone stamping using a pattern from Lina Summer 02 and Hit The Bottle Under the Strobe-Berry Light.

Very sugar sweet, but pretty nice I say.3 kommentarer :

  1. Jag tycker det här blev supersnyggt! Gillar verkligen ton i ton-stämplingar och denna med holo var lite extra fin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är jättefin. Älskar Hit The Bottles stämpellack.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!