onsdag 24 januari 2018

Winter Berries

Ok, jag erkänner att jag faktiskt känner mig lite färdig med jul och vintermanikyrer nu. Förutom den här så är det två utmaningar kvar i @glamnailschallenge för januari och en av dom har jag i alla fall tänkt vara med på.

Men idag är temat vinterbär och jag kom faktiskt inte på något annat än de vackra röda järneksbären som för mig är ganska mycket förknippat med jul. Basen är CND Creative Play Ballroom Baubles mönstren jag stämplat med kommer från Über Chic Holiday Jingle och Christmas 02. Lacken jag stämplat med är Hit The Bottle As Black As Night, Hit The Bottle Drop Red Gorgeous och Konad Green.

Jag är nöjd med manikyren och hade fullkomligt älskat den för en månad sen :)

Ok, I admit that I actually feel a bit finished with Christmas and Winter Manicures now. In addition to this, there are two challenges left in @glamnailschallenge for January and one of them I have thought of joining.

But today the theme is winter berries and I actually didn't come to think about anything other than the beautiful red berries of the holly that to me are quite associated with Christmas. The base is CND Creative Play Ballroom Baubles and the patterns I stamped with comes from Über Chic Holiday Jingle and Christmas 02. I've stamped the patterns with Hit The Bottle As Black As Night, Hit The Bottle Drop Red Gorgeous and Konad Green.

I'm happy with the manicure and had completely loved it a month ago :)6 kommentarer :

  1. I love it, even though I'm also ready for spring manicures by now :D

    SvaraRadera
  2. Jättefint men också som du säger väldigt juligt:) jag var nästan trött på julmanikyrer en vecka innan jul faktiskt. Sen lyckades jag i och för sig rycka upp mig lite men nu är jag helt klart sugen på att göra andra typer av manikyrer så jag förstår dig helt:)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!