tisdag 2 januari 2018

My top polishes 2017 Part 2.

Här kommer strax lista nummer 2 av mina favoriter av lacken jag visade 2017. Denna gången har jag listat olika finishar, men först lite statistik. Faktum är att jag älskar statistik!

Förra året publicerade jag denna listan den 3/1 alltså ganska exakt ett år sedan. Vid det tillfället fanns 856 lack i min lista, något som stämmer ganska bra förutom att jag varken då eller nu har med pressprover som ännu ej är visade. I listan finns alltså bara lack som jag köpt själv, fått i present eller pressprover som är visade på bloggen. Under året har jag gett bort en del och sålt en del lack också.

Idag den 2 Januari 2018 finns 1023 st lack i min lista. Detta betyder alltså att jag under året ökat min samling med 167 lack eller 13,91 lack i månaden om man nu vill slå ut det så. En liten ökning från förra året då siffran var 11,5 i månaden. En siffra som jag inte varit nöjd med om jag hade köpt alla lack själv då jag under större delen av året haft köpförbud, men av alla lack jag visat på bloggen under året så är det faktiskt hela 109 stycken som varit pressprover. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som fått möjligheten till det här med hjälp av olika märken. Och för att vara extra nördig så kan jag berätta att jag visat 189 unika swatcher under året. Det vill säga lack som inte visats tidigare under åren eller någon nail art. Lack gör mig lycklig och varenda flaska jag har ger mig glädje vilket är viktigt här i livet.

Förra året skrev jag att jag skulle dra ner på inköpen. Det tänker jag inte skriva i år då jag faktiskt köpte väldigt lite förra året, men jag ska försöka att inte köpa mer än de verkligt unika som jag känner att jag inte kan klara mig utan.

Men nu till listan!

It's time for list number 2 of my favorites from 2017. This time I have listed different finishes, but first some statistics. In fact, I love statistics!

When I published this list last year on the 3e of January almost exactly a year ago there was 856 polishes on my spreadsheet. A truth with som small modification since it doesn't consist of press samples not yet shown on the blog. In the list, there are only polishes that I bought myself, received as gifts from friends and family and press samples that were shown on the blog. During the year I have given away some and sold some polishes as well.

Today, January 2, 2018, there are 1023 in my list. This means that during the year I increased my collection with 167 bottles or 13.91 polishes a month if you want to knock it out. A slight increase from last year when the figure was 11.5 a month. A figure I wouldn't be happy about if I had bought all the polishes myself, because I've been on a no buy for most of the year. But of all the polishes I showed on the blog during the year, it's actually a total of 109 that have been press samples. I feel really lucky to get this through various brands. And to be extra nerdy, I can tell you that I showed 189 unique swatches during the year. That is, polishes that has not been shown earlier over the years or any nail art. Nailpolishes makes me happy and every bottle that gives me joy is making my life better.

Last year I wrote that I would cut down on purchases. I'm not going to write that this year since I actually bought very little last year, but I'll try not to buy more than the truly unique ones that I feel I can not live without.

But now to the list!

Creme


OPI Suzi & The Arctic Fox

Duo/Multichrome


Dance Legend Roz

Flakie


Ms Sparkle Mas Que Nada

Metallic/Foil


Essie Apres-chic

Glitter


Dreamland Lacquer In A Mood

Jelly


Delush Polish Green With Ivy

Holographic


Different Dimension Professor Plum In The Conservatory

Neon


Depend 7 Day Knock Out Neon

Glasfleck/Shimmer


Native War Paints Hand Knitted Sweater

6 kommentarer :

 1. I'm loving all of the ones in this post!

  SvaraRadera
 2. That first OPI is probably great for art!

  SvaraRadera
 3. Många vackra lack här, kul att se din lista!

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År Helena! Så många vackra lack, både i del 1 och del 2!

  SvaraRadera
 5. There are some real beauties in this post!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!