torsdag 18 januari 2018

Depend 7 Day - Follow Your Dreams

Pressutskick

Jag skrev i lördagens läsarnas val att jag fortfarande var sugen på mörka lack. Det var jag också tills häromdagen när Depend 7 Days nya vårkollektion Beyond Reality landade i min brevlåda. Den är full av pasteller. Kommer finnas i butik vecka 4. Den fick mig att få en plötslig vårlängtan. Just precis när värsta snön började falla här..

Mina ögon drogs med en gång till Follow Your Dreams som är ett mintgrönt pastell krämlack. Ganska ilsket pastelligt så nästan lite neonkänsla faktiskt. Det är pastell och vi vet alla vid det här laget att de kan vara knepiga att måla med. Jag tyckte dock att detta var helt ok. Vissa naglar var lite strimmiga efter andra lagret så jag har tre, men det handlar mer om hur man målar så jag tror faktiskt att man kan komma undan med två och topplack. För topplacket jämnade ut det här så det blev helt underbart slätt och fint.

Ljuvligt, det är mitt omdöme om det här lacket. Älskar den här gröna färgen och som sagt nu vill jag ha vår!

Press Sample

I wrote in this Saturday's readers' choice that I was still craving for dark polishes. Well that was until the other day when Depend 7 Days's new spring collection Beyond Reality landed in my mailbox. It is full of pastels. And you will find it in stores in just a week. It made me have a sudden longing for spring. Just when the worst snow started to fall here ..

My eyes was at once drawn towards Follow Your Dreams, which is a mint green pastel cream. Pretty angry pastel so almost a bit of neon feeling to it actually. It's pastel and we all know by now that they can be tricky to paint with. However, I thought this was all right. Some nails were a bit streaky after the second layer, so I have three, but it's more about how you paint than the polish it self, so I actually think you can get away with two and topcoat. Because the topcoat, smooth this out so it becomes really smooth and nice.

Delightfull, is my opinion about this polish. Love this green color and, as I said, I want spring, sun and green grass now!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!