torsdag 4 januari 2018

My top nail art 2017

Att göra en lista på de olika nail art manikyr jag tyckte blev bäst under förra året har också blivit en tradition. Jag insåg när jag gick igenom alla inlägg att det nästan bara blivit stamping så under 2018 ska jag försöka att göra lite mer frihands och andra typer av nail art tänkte jag. Lovar dock inget.

Jag listar de här manikyrerna utan någon inbördes ordning, men eftersom jag är nyfiken på vilken ni gillar bäst så sätter jag nummer ovanför så får ni gärna kommentera vilken er favorit är eller om ni saknar någon.

Making a list of the different nail art manicures I thought was best during last year has also become a tradition. I realized when I went through all the posts that it's almost only stamping manicures so in 2018 I'll try to do some more freehand and other types of nail art. But I wont make it a promise.

I list these manicures without any specific order, but because I'm curious about what you like best, I put numbers above, so please feel free to comment on what your favorite is or if you miss something.


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.


2 kommentarer :

  1. Så många fina! Jag älskar löv så jag röstar på 5 som favorit.

    SvaraRadera
  2. 2,3,11,12 är mina favoriter! Jättesnygg samling! Tänker att det blir färre frihand när man inte kör NAS som ju ibland hade väldigt specifik prompter som var svåra att hitta plattor för. Samt att stämpling utvecklats massor de senaste åren så mer inspiration att stämpla mer än vanligt :)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!