fredag 22 december 2017

Winter Nail Art Challenge: Christmas Tree


Vi satte in och klädde vår julgran i förgår och det blir genast så mycket mer julstämning tycker jag. Vi har turen att kunna ha äkta gran som doftar härligt, men jag tycker det går mycket bra med konstgran också, det är ju liksom stämningen från ljusslingan och glittret från kulorna man vill åt.

Ni kanske redan förstått att dagens tema är Julgranar. Jag hade lite svårt att välja hur jag skulle göra denna manikyren för jag har många granar på mina stämpelplattor och det är inte så svårt att frihanda heller. Till slut valde jag två mönster från Lina Winter 01 plattan och stämplade det över Glisten & Glow Leef Peeping & Lattes med ett guldlack från Born Pretty Store.

Det här är väl i alla fall en klockren julgansmanikyr!

We took in our Christmas tree and deocrated it two days ago and I feel that it brings so much more Christmas atmosphere. We are lucky enough to be able to have a genuine spruce that smells amazing, but I think artificials works really well too, it's the Christmas spirit from the candles and the glitter from the tinsel and ornaments that is important. 

You may already guessed that today's theme is Christmas trees. I had a little hard time choosing how to do this manicure because I have many Christmas tree patterns on my stamping plates and it's not so hard to freehand either. In the end, I chose two patterns from Lina Winter 01 plate and stamped it over Glisten & Glow Leef Peeping & Lattes with a gold polish from the Born Pretty Store.

This is certainly a very nice Christmas Tree manicure!
5 kommentarer :

 1. Oj yes, perfekt julgransmanikyr! Min man var och köpte vår gran igår men den ligger fortfarande utanför, den kommer nog in under dagen, dock brukar vi överlåta till hans syster som är i stan över julen att klä den. Jag är mest i intresserad av att pynta mig själv, här hemma är jag glad om nån annan fixar, tack och lov så är jag gift med en utmärkt inredare, annars hade vårt hem varit minst sagt minimalistiskt. Fast i år har jag faktiskt planterat en julgrupp, jag är så stolt över det!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska du absolut vara stolt över :) Själv älskar jag att klä granen och sitta och titta på den och njuta.

   Radera
 2. Väldigt snygg! vi har världens fetaste gran hemma i år, för vi ville inte handla med bil och då fanns det bara enorma granar på macken i byn att välja på :) Stor men fin :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vår är vid som tusan, men riktigt fin och från vår egen skog :)

   Radera
 3. Vilken jättefin och väldigt julig manikyr! :-)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!