söndag 31 december 2017

Dreamland Lacquer - Violet, You're Turning Violent!

Jag önskar er alla er riktigt Gott Nytt År! För mig har 2017 inneburit mycket bra erfarenheter, men tyvärr rätt mycket tråkigheter sista delen av året. Jag ser fram emot ett nytt år som innebär nya möjligheter. För min egen del hoppas jag att jag får må lite bättre och att jag hittar ett jobb som jag trivs med. Nyårslöften är inget för mig så det kommer det inte avges några.

Man vill ju gärna avsluta året med något riktigt snyggt och det tycker jag absolut att jag gör. För på naglarna sitter Dreamland Lacquer Violet, You're Turning Violent! Ett helt underbart lila microglitterlack. Täcker på två lager och har en ganska slät yta så ett lager topplack räcker.

Det här är verkligen nyårs bling i mina ögon. Helt underbart lack som jag nu firar in det nya året med.

I wish you all a very Happy New Year! For me, 2017 has meant lots of good experiences, but unfortunately quite a lot of bad ones in the last part of the year. I'm looking forward to a new year that brings new opportunities. For my part, I hope I get a little better health and find a job that I enjoy. New Year's promises is nothing for me so I wont give any.

I wanted to end this year with something really nice and I absolutely think that I do. On the nails are Dreamland Lacquer Violet, You're Turning Violent! A very wonderful purple microglitter. Two layers are enough and it dries with a pretty smooth surface so one coat of topcoat is enough. 

This is really new year's bling bling in my eyes. Absolutely wonderful polish that is perfect for New Years Eve.2 kommentarer :

  1. Gott nytt år Helena! Jag hoppas verkligen ditt knä ger med sig och att du hittar ett jobb som känns roligt och utmanande.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!