torsdag 7 september 2017

OPI - That's What Friends Are Thor

Pressutskick

Det börjar verkligen kännas att det är höst ute. Fuktigt på morgonen och mörkt mycket tidigare än för bara några veckor sedan. Eftersom mitt knä totalt gett upp så kan jag lika gärna njuta av höstrusk med tända ljus när jag ändå inte kan gå ut och gå.

Höstrusk betyder också att jag blir lite sugen på lite mörkare lack eller idag var jag det i alla fall så jag plockade fram OPI That's What Friends Are Thor ett mörkt chokladbrunt krämlack. Det här visar sig absolut från OPI:s bästa sida och är smidigt att jobba med, täcker på två lager och torkar i en bra takt. Dock finns det inte något skimmer i det som det möjligen kan antydas på mina bilder. Misstänker att jag fått med lite i flaskan med topplack från något av de tidigare lacken.

Jag tror faktiskt att det är OPI:s krämlack som fått mig att uppskatta bruna lack, något jag inte alls kunde tänka mig att bära på naglarna innan. Men det här känns riktigt snyggt och sofistikerat tycker jag. Sen är det givetvis lite extra kul att bära ett lack ur Iceland kollektionen när jag varje dag matas med bilder från just Island eftersom min fina vän och tillika granne befinner sig på sagoön just nu.

Press Sample

It really starts to feel like it's fall outside. Moist in the morning and it gets darker so much earlier than just a few weeks ago. Since my knee has completely given up, I can as well enjoy autumn rains with litten candles since I can't go out for a walk.

This weather and season also means that I'm reaching for a bit darker polishes or at least I did today, so I picked OPI That's What Friends Are Thor, a dark chocolate brown creampolish. This shows OPI from it's best side and is easy to work with, covers in two layers and dries at a good rate. However, there is no shimmer in it that might be suggested in my pictures. I suspect I've got a bit shimmer from another polish in my bottle of topcoat. 

I actually think it's OPI's cream polishes that made me appreciate brown on the nails, something I could not possibly think of wearing not that long ago. But this feels really nice and sophisticated I think. Then, of course, it's a little extra fun to wear a polish from the Iceland collection when I'm daily getting photos from just Iceland because my nice friend and neighbor are on the fairytail island right now.


8 kommentarer :

 1. That is such an unusual shade! Perfect for fall. I'd call it prune

  SvaraRadera
 2. Jag har inte testat det här lacket ännu men för ett brunt lack ser det fint ut och det låter ju lovande med formulan!

  SvaraRadera
 3. YES! I'm loving this shade - it makes me yearn for cooler weather & i cannot wait for fall! :) Beautiful swatch!

  SvaraRadera
 4. You know what, I actually like this polish a lot more than I thought I would.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!