onsdag 28 juni 2017

Nail Challenge Collaborative presents: Neon #1

Den här månaden har jag tyvärr inte alls varit så aktiv i Nail Challenge Collaborative som jag borde varit. Temat är Neon och det är ju något som jag gillar skarpt.

Nåja ett inlägg lyckades jag få till i alla fall och här har jag använt mig av Depend 7 Day Glow Show Neon som bas, mönstret kommer från BPL-045 och det är stämplat med Hit The Bottle Hello Buttercup.

Är man sugen på att köpa stämpelplattan från Born Pretty Store så hittar man den här: http://www.bornprettystore.com/born-pretty-126cm-rectangle-nail-stamp-template-lace-flower-design-image-plate-l045-p-34593.html

Det här blev en riktigt härlig manikyr måste jag säga och jag blev sugen på att stämpla igen, det är faktiskt riktigt länge sedan jag gjorde det sist.

This month, unfortunately, I have not been so active at Nail Challenge Collaborative as I wish I had been. The theme is Neon and that's something I like sharply.

At least I now manage to post one manicure and the things I've used is Depend 7 Day Glow Show Neon as a base, the pattern comes from BPL-045 and it's stamped with Hit The Bottle Hello Buttercup.

If you want to purchase this plate from Born Pretty Store here is where you can find it: http://www.bornprettystore.com/born-pretty-126cm-rectangle-nail-stamp-template-lace-flower-design-image-plate-l045-p-34593.html

This turned out as a really great manicure I have to say and I got eager to do more stamping, actually it's been quite some time since the last time I've done that. 2 kommentarer :

  1. Det blev ju kanonfint!❤ jag vill också stämpla nu, det var ett par veckor sen sist...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man blir ju riktigt sugen när man väl börja på!

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!