tisdag 13 juni 2017

KB Shimmer - Macaw Me Maybe

När man ska gå på sin brorsons student ska naglarna var snygga och jag måste säga att jag inte kunde fått så mycket finare än det här på naglarna.

KB Shimmer Macaw Me Maybe är ett papegojrött holo som täcker på två lager och torkar fort. På bilderna har jag topplack över. Det var suveränt att jobba med kan jag tillägga.

Att jag skulle låta bli att köpa ett lack som har något med papegojor att göra är inte troligt (fast alla har jag faktiskt inte..) och när det dessutom är ett rött så går oddsen för att jag ska låta bli ner betydligt. Det här lacket är bara suveränt på alla sätt faktiskt. Färgen, holon och formulan är underbara allihopa.

When going to my nephew's graduation the nails should be awesome and I have to say that I could not have gotten much nicer than this on the nails.

KB Shimmer Macaw Me Maybe is a parrot red holo that covers in two layers and dries fast. In the pictures I have topcoat over. I can also say that it was amazing to work with. 

The chanses that I wouldn't buy a polish that has anything to do with parrots is unlikely (though I do not really have them all.) And when it's red, the odds for me not to buy is really low. This polish is just superb in every way actually. The color, the holo and the formula are all wonderful.
5 kommentarer :

 1. Superfint! Jag kan ibland tycka att KBSshimmer fått för lite uppmärksamhet, för de gör helt suveräna lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag helt med dig om och jag är grymt sugen på att köpa mer från märket.

   Radera
 2. Det här var riktigt snyggt, väl värdigt en studentmottagning:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!