måndag 26 juni 2017

Lilypad Lacquer - Forbidden Fruit

Idag tänker jag visa ett lack som jag inte riktigt bestämt mig för vilken färg det har. Är det svart eller lila eller är det blått. Jag vet inte faktiskt, men det jag vet är att det här lacket är Lilypad Lacquer Forbidden Fruit.

Det här var en trevlig bekantskap som täcker på två lager och torkar fort. På bilderna har jag topplack på också.

På mina bilder ser det ut att finnas en lila ton i lacket vilket det förmodligen gör också, men jag kan helt ärligt säga att den inte är speciellt synlig i vanligt ljus inomhus även om den finns där. Nu tycker ju jag att det här lacket är riktigt fint oavsett så för min del spelar det ingen roll. Jag gillar det här!

Today I'm going to show a polish that I don't really know how to say what color it has. Is it black or purple or is it blue? I don't actually know, but what I do know is that this is Lilypad Lacquer Forbidden Fruit.

This was a nice acquaintance that covers in two layers and dries fast. In the pictures I have topcoat on as well.

In my pictures there seems to be a purple tone in the polish, which it probably also is, but I can honestly say that it's not particularly visible in ordinary indoor light, even if it is there. For me this doesn't really matter because I really like this polish no matter what color it actually has. 


2 kommentarer :

  1. Det är egentligen för mörkt för att falla mig i smaken men det ser ändå läckert ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är läckert, men kunde varit lite mer lila.

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!