måndag 29 augusti 2016

OPI - Squeaker of the House

Pressutskick

Då sonen som vanligt sa brunt när jag frågade efter en färg så fick det ikväll bli OPI Squeaker of the House som lackades med.

Som ni redan vet är inte brunt min favoritfärg bland nagellack. Squeaker of the House är ett chokladbrunt krämlack. Första lagret blev lite strimmigt, men andra rättade till allt. På bilderna har jag topplack på. Torktiden var bra.

Återigen överraskar ett lack från den här kollektionen mig. För faktum är att jag tycker att det här ser riktigt bra ut. En trivsam färg och absolut rätt för en höstlik dag som denna dagen varit. Nä, det lär inte hamna bland favoritlacken, men jag gillar det absolut. Vilket också betyder att jag inte har några lackspärrar kvar. Jag verkar ha slutat ha problem med både brunt, rosa, vitt och gult på naglarna!
 Press Sample

When the son, as usual, said Brown when I asked for a color, I decided that the polish that I would apply tonight was OPI Squeaker of the House.

As you already know brown isn't my favorite color among nail polish. Squeaker of the House is a chocolate brown cream polish. The first layer was a little streaky, but the second corrected everything and more than two is not needed.  In the pictures I have topcoat on. The drying time was good.

And once again a polish from this collection surprises me. In fact I think this looks really good. A pleasant color and absolute right on a autumnal day as this day has been. No, it is not likely to end up among my favorite polishes, but I absolutely like it. Which also means that I no longer have any barriers remaining when it comes to polish colors. I seem to have stopped having problems with both brown, pink, white and yellow on my nails!

8 kommentarer :

 1. beautiful shade, very warming.

  SvaraRadera
 2. Det ser ok ut för att vara brunt men brunt är ingen favorit hos mig heller. Jag kan bära brunt men jag föredrar att slippa:D om det inte är brunt holo, det går absolut hem hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men holo går ju liksom hem i alla färger ;)

   Radera
 3. It is a great brown for fall - even if I personally prefer them darker...

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's really nice and for myself I like this more choclate colors.

   Radera
 4. Jag tycker det ser kanonfint ut! Höstmysigt.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!