onsdag 3 augusti 2016

Never a Dulles Stamping!

Jag måste verkligen få lite ordning på mitt bloggande igen, just nu har jag inga färdiga inlägg utan skriver när jag målat om eller fixat med någon nail art. Både skönt och stressande kan man säga. Skönt att inte känna pressen att man måste ha ett inlägg varje dag, men samtidigt är ju det mitt mål. Nåja jag skyller som vanligt på vädret, det har varit alldeles för fint för att sitta inne och måla naglarna. Jag är hellre ute och fotar just nu.

Men jag fixade i alla fall till en liten nail art över OPI Never a Dulles Moment.

Jag har använt mig av Hit The Bottle Stamp Un-Teal You Drop och mönstret är från Überchic 5-02.

Det här stampinglacket är duochrome och skiftar starkt mot teal vilket inte syns supertydligt här, men i lite sol syns det väl.

Jag tycker resultatet blev riktigt bra.

I really need to get some order in my blogging again, right now I have no schedueled posts but are writing them as soon as I have repainted my nails or done some nail art. Both nice and stressful actually. Nice not to feel the pressure that you have to have a post every day, but at the same time that is my goal. Well I blame, as usual, the weather, it's been way too nice to sit inside and paint the nails. I'd rather be out in the sun with my camera right now.

But in all cases I did some nail art over OPI Never a Dulles Moment.

I have used Hit The Bottle Stamp Un-Teal You Drop and the pattern is from Uber Chic 5-02.

This stamping polish is duochrome and shifts strongly against teal, which is not super visible in the pictures, but in the sun it appears clearly.

I think the result turned out really good.

2 kommentarer :

  1. I can imagine how the duochrome looks in sun and showing the teal - beautiful mani!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!