måndag 8 augusti 2016

Depend O2 - 5037 Forbidden Witchcraft

Pressutskick

Jag hade verkligen svårt att hålla fingrarna från de nya hololacken som dök upp häromdagen från Depend och idag visar jag det första av åtta lack.

Först ut blev 5037 Forbidden Witchcraft ur HOLO Fantasy kollektionen som släpps v.39. Jag kunde inte välja så det fick bli sonen som plockade upp ett av lacken ur lådan och då blev det 5037.

Färgen är något lite mörkare orange en något bränd ton som ändå påminner om apelsinkarameller tycker jag. Formulan på det här var fantastiskt och två lager räcker. Jag har topplack över på bilderna.

Om resten av lacken har lika bra formula och är lika vackra som det här tror jag att det kommer bli precis som när Depend släppte sin förra holokollektion 2012. Den gången nästan vallfärdade folk till butikerna och det var ett riv utan dess like efter lacken.

Jag vill nog också säga att jag tycker nästan holoeffekten är något starkare i verkligheten än på mina bilder, men det är inte superregnbågar. Dock gör det inte mig någonting, men jag vill absolut påpeka detta.
 


Press Sample

I had a really difficult time to keep your fingers from the new holopolishes from Depend that showed up the other day, so today I show the first of eight polishes.

First up is 5037 Forbidden Witchcraft from the HOLO Fantasy collection that wil be released week 39. I could not choose which one to start with so my son picked one up from the box and that was 5037.

The color is a slightly darker orange a bit burned tone that still reminds me of candies with orange flavour. The formula of this was fantastic and two layers is enough. I have  topcoat on in the pictures.

If the rest of these polishes is as good in the formula and as beautiful as this, I think we will have a situation similar to the one in 2012 when Depend released their last holo collection. At that time people ran to the stores to get these and some went a bit crazy to get them all. 

I would probably also say that I think that the holo effect is slightly stronger in reality than in my pictures, but there are no super rainbows. However that doesn't bother me at all, but I do want to point it out for you.

6 kommentarer :

 1. It reminds me of pumpkins - perfect for fall!

  SvaraRadera
 2. Det är jättefint! Jag är väldigt sugen på att bära det. De båda gröna hade också utmärkt formula och täckte på två lager, så det kan nog gälla för hela kollektionen. Och jag gissar också att det kommer att bli ett stort sug efter dessa... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, speciellt hos alla som inte är riktigt lika galna som oss och beställer från utlandet hela tiden.

   Radera
 3. Det ser vackert ut! Jag ser fram emot att testa den här kollektionen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser också fram emot att testa resten av lacken.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!