tisdag 28 juni 2016

The Nail Challenge Collaborative presents: Video Games # 4

Dags för sista manikyren på temat TV-Spel. Jag hade egentligen tänkt göra en Zelda inspirerad manikyr, men plötsligt satt jag med en inspirerad av en av de sötaste figurerna jag vet från spel nämligen Yoshi. Den söta lilla gröna dinosaurien.

Som ni säkert ser så är ju inte det här Yoshi som jag har på naglarna, men jag har gjort min egna lilla tolkning av äggen som hen lägger.

Time for the last manicure on the video game theme. I had actually intended to make a Zelda-inspired manicure, but suddenly I had a manicure inspired by one of the cutest characters I know from video games namely Yoshi on the nails instead. You know the cute little green dinosaur.

As you probably see, it's not Yoshi himself I have on the nails, but I have made my own little interpretation of the eggs it lays.


6 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!