torsdag 23 juni 2016

Golden Oldie Challenge - Brown or CopperDet här skulle varit sista veckan på Golden Oldie Challenge, men jag bestämde mig för att förlänga den så det blir nya teman för ett par veckor framöver.

Men denna veckan handlar det om brunt eller koppar och jag valde ett helt fantastiskt lack från China Glaze.

Det här är Harvest Moon från samma kollektion som mina favoriter Agro och Riveting nämligen Hunger Games. Ett ljuvligt kopparfärgat foil lack. Det är smidigt att jobba med och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack på också.

Jag har en tendens att glömma bort hur vackert det här lacket är och låter det stå där i lådan och se ledset ut, mycket dumt för det här tycker i alla fall jag funkar hela året om. Det går dessutom att få tag på fortfarande, inte superenkelt kanske, men via eBay funkar det.This would have been the last week of the Golden Oldie Challenge, but I decided to extend it so it will be new themes for a few weeks more.

But this week, it's brown or copper that's the theme and I chose a fantastic polish from China Glaze to show you.

This is Harvest Moon from the same collection that my favorites Agro and Riveting comes from namely Hunger Games. A lovely copper-colored foil polish. It's easy to work with and covers in two layers. In the pictures I have topcoat on too.

I have a tendency to forget how beautiful this polish is and just let it stand there in the box looking sad, very foolish of me. I think this works all year round. It's also possible to still get, not super easy perhaps, but at least you can find it through eBay.7 kommentarer :

 1. Supernära att jag valde samma lack som du, men i slutändan blev det två andra. Det är ju rasande snyggt det där.

  SvaraRadera
 2. That is a really gorgeous finish! :)

  SvaraRadera
 3. It is beautiful - I like this coppery kind of shade!

  SvaraRadera
 4. Fint lack! Och kul att du har förlängt utmaningen:) var kan jag läsa om det nya färgschemat? har inte hittat när jag letar på bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du har sett det nya inlägget med info, annars kan du bara maila mig om du vill veta mer :)

   Radera
  2. Ja nu har jag sett, kul! :) jag har aldrig haft med in linkz, är det ok ändå? Skulle iofs kunna tänka mig att vara med på det också men har dålig koll på hur det funkar. Men jag mailar dig om det:)

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!